Tragom vesti: Da li Audi zaista sprema 40% popusta na modele vozila iz 2016. godine?

Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, Audi brend u saradnji sa WeltAuto-om sprema jedinstveni popust od 30-40% za jednogodišnje Audi modele: A3, A4 i Q5. Međutim, teško je saznati da li je ova vest istinita.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Naš izvor tvrdi da ovakvu ponudu srpsko tržište automobila do sada nije videlo, pa opravdano tražimo relevantan izvor koji bi mogao da potvrdi tvrdnje našeg izvora.
Na oficijalnoj stranici marke Audi www.audi.rs još uvek nema informacije o ovoj spektakularnoj ponudi, a nema ni promotivnih oglasa na sajtu njihovog ovlašćenog auto-centra ’WeltAuto’. Nezvanično, ponuda će se odnositi samo na ograničeni broj skoro novih i malo korišćenih premijum Audi automobila, a kilometraže koje su prešli su zanemarljive.

Audi inače ima praksu da svoje sertifikovane, malo korišćene automobile nudi prvo najužem krugu poslovnih saradnika i zaposlenih u kompaniji Porsche SCG. Međutim, naš izvor tvrdi da će ovog puta ponuda biti dostupna široj javnosti.
Reč je o automobilima koje je minimalno koristio menadžment kompanije ili koje je rentirala premijum ‘rent-a-car’ firma. Ono što ovu priču čini još privlačnijom je posebna pogodnost pune fabričke garancije od još 3 godine, s obzirom da se radi o modelima poslednje generacije, 2016. godište.

Ukoliko ova ponuda iz Audi brenda osvane na tržištu, ljubiteljima premijum klase će odmah biti jasno da za mnogo manje novca dolaze do malo korišćenih, a izuzetno dobro održavanih automobila.
Svima koji su zainteresovani ostaje da prate sagu o Audi popustima na našem sajtu ili da redovno proveravaju sajt auto centra “WeltAuto” , pa ko prvi sazna – blago njemu!

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»