Dobar start novog "OMV MaxxMotion Super 100plus" goriva

Početni rezultati kampanje uvođenja novog goriva vrhunske vrednosti "OMV MaxxMotion Super 100plus" u Srbiji su više nego dobri. Oni svedoče o prihvatanju nepobedivog kvaliteta novog goriva na domaćem tržištu. Ovo gorivo je jedinstveno na tržištu jer se njime zadovoljavaju potrebe najsavremenijih zahteva tehnologije u izradi auto motora i u skladu je sa najvišim standardima koje su definisala vodeća svetska udruženja automobilske industrije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


U skladu sa sloganom „We Care More“ namera OMV je bila da klijentima ponudi više dodatne vrednosti kako bi iskusili mnogo više od onoga što inače očekuju na OMV stanicama – kada je reč o proizvodima, kvalitetu, usluzi, ambijentu. Sve sa ciljem kako bi se postiglo više zadovoljstva među potrošačima, koje im baš pruža naše novo gorivo.

Potrošači su u veoma kratkom roku prepoznali stvarnu korist koju "OMV MaxxMotion Super 100plus" nudi njihovim automobilima: veću efikasnost, optimalnu funkcionalnost i poboljšane performanse. Ovaj benzin vrhunskog kvaliteta igra glavnu ulogu u očuvanju funkcionalnosti i efikasnosti naročito kod savremenih vozila i motora. Inovativni aditivi upotrebljeni u njegovoj proizvodnji sprečavaju stvaranje korozije na delovima motora i celog sistema za gorivo. Postojeće naslage na usisnim ventilima se efikasno uklanjaju, što sve zajedno produžava životni vek i efikasnost motora. Sve ove prednosti se postižu i mogu se osetiti već posle prvog sipanja "OMV MaxxMotion Super 100plus".

Decebal Tudor, direktor maloprodaje u OMV Srbija

„Mi želimo uvek da ponudimo pozitivne prednosti i dodatne vrednosti u svemu što radimo, pa je tako bilo i prilikom rada na ovom gorivu. Potrošači su prepoznali vrhunski kvalitet koje nudi naše novo gorivo i odlučili da nam poklone svoje poverenje i pored prisustva i drugih premijum goriva na tržištu. Reakcije svih ključnih faktora u našem poslovanju su više nego povoljne tako da očekujemo vrlo dobre rezultate sa ovim gorivom,“ rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor i dodao:

„Najnaprednija OMV tehnologija goriva u "OMV MaxxMotion Super 100plus" je rezultat naših pozitivnih napora u pružanju dodatnih prednosti našim klijentima i sada kada smo ga uveli na srpsko tržište, drago nam je da primećujemo dodatno zadovoljstvo i prihvatanje naših korisnika! Novo ime ovog goriva nije samo marketinški trik ili prost dodatak starom imenu. "OMV MaxxMotion Super 100plus" je različit/nov proizvod; to je nova formulacija našeg vrhunskog goriva od 100 oktana.“

Zaštitno lice Maxx Motion goriva u Srbiji je automobilista Miloš Pavlović

Svi ovi rezultati ne čude jer je OMV pre faze komercijalne eksploatacije pored klasičnih sertifikovanih metoda ispitivanja kvaliteta goriva uradio i referentni test merenja koristeći motore popularnih vozila srednje veličine. Dodatna ispitivanja sprovedena na Bečkom Univerzitetu za tehnologiju potvrdila su njegov potencijal. Osim toga, sprovedena su merenja na valjcima u definisanom testnom okruženju korišćenjem popularnih vozila srednje veličine sa modernim benzinskim motorima sa direktnim ubrizgavanjem. Pored toga, sprovedeno je nekoliko testova motora u skladu sa zahtevima Svetske povelje o gorivu i "OMV MaxxMotion Super 100plus" je prošao sve potrebne testove na najvišem nivou kvaliteta (kategorije 5).

 

Povezane teme: OMV, OMV Srbija, OMV MaxxMotion goriva, Miloš Pavlović, Decebal Tudor
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»