"Evok" i "korsa" jure rekorde

Ovo je vreme kad se proizvođači automobila hvale uspešnom prodajom u prethodnoj godini, međutim, ima onih koji u hodu obeležavju značajne rezultate. Među njima su i Lend Rover i Opel.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Britanska kompanija u vlasništvu Tata Motorsa, novu dozu imidža svom brendu Rejndž Rover ubrizgala je 2011. godine, kad se na tržištu pojavio "lajfstajl" automobil - "evok". Za šest godina prodaje, model kao da nije izgubio ni trun od popularnosti, a tu tvrdnju možda najbolje ilustruje podatak od pre nekoliko dana, koji kaže da je sa proizvodne trake sišao i primerak broj 600.000!

Kako bi obeležili značajan rezultat, u Lend Roveru su odlučili da vernim kupcima ponude posebno izdanje "lendmark" ediciju "evoka", koji će se nuditi u tri boje i sa posebnim vizuelnim detaljima koji će ga odvajati od ostalih primeraka iz game. Svetsku premijeru imao je pre nekoliko dana, kada je saopšteno da će cena ovog specijalnog "evoka" iznositi oko 45.000 evra.

Sa druge strane Opel je za oko tri godine od početka tržišnog lansiranja već prodao 750.000 primeraka poslednje generacije "korse", što najavljuje da će i ovaj model, inače proglašen "Zlatnim autom"  za 2015. godinu na tržištu Srbije u izboru publike i žirija "Auto Bilda", imati priliku da nastavi uspešnu priču prethodne četiri generacije ovog "bestselera" - do sada su, ukupno, "korse" proizvedene u preko 13 miliona primeraka!

 

Povezane teme: Opel, Land Rover, Rejndž rover evok, Opel korsa, Zlatni auto 2015

Poslednji komentari

Hamond
Petak, 12. 05. 2017. 07:14h
neregistrovan korisnik
Lend jeste đubre, samo ovaj put lepo upakovano.
Vuki
Četvrtak, 11. 05. 2017. 13:55h
neregistrovan korisnik
Land je djubre, ali opel..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»