"Hjundai" za bezbednije ulice

Kompanija "Hjundai Srbija" započela niz akcija u aprilu posvećenih povećanju bezbednosti dece u saobraćaju pod nazivom "Znanje i igrice za bezbedne ulice", koju tradicionalno organizuje od 2008. godine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


U prvoj akciji, održanoj u petak, učestvovali su učenici prvog razreda Osnovne škole "Radoje Domanović" sa Novog Beograda kao i veliki broj posetilaca tržnog centra "Delta siti".

Na velikoj bini je postavljena improvizovana raskrsnica na kojoj su deca uz pomoć policajca rešavala zadate saobraćajne situacije, dok su drugi učestvovali u kretivnoj radionici sa crtežima na temu bezbednosti u saobraćaju. Instruktori bezbedne vožnje su pojašnjavali upotrebu dečijeg sedišta na vozilu. Deca škole "Radoje Domanović"  učestvovala su u edukativnoj radionici i na taj način kroz igru naučila osnove o pravilnom kretanju na ulici, prelasku raskrsnice na obeleženom pešačkom prelazu i kretanju preko raskrsnice koju reguliše semafor.

U obuci o pravilnom korišćenju dečijeg sedišta učestvovali su zajedno sa decom i njihovi roditelji. Pored ovih edukativnih radionica, kreativnost na temu bezbednosti u saobraćaju iskazala su deca, mali slikari, koja su kroz likovne radove pokazala poznavanje saobraćajnih pravila. Svi radovi na temu bezbednosti u saobraćaju, na kraju akcije učestvuju u izboru za najbolji crtež koji će biti posebno nagrađen na likovnoj izložbi koju će organizovati Hyundai Srbija..

Naredne akcije su zakazane za 11. april u tržnom centru "Stadion" i 18. aprila u TC "Ušće". U njima će učestvovati učenici osnovnih škola "Branislav Nušić" sa Voždovca i "Svetozar Miletić" iz Zemuna, a dobrodošli su i svi posetioci tržnih centara.

 

Povezane teme: Hyundai, Hjundai motors, Bezbednost u saobraćaju
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»