Pažljivo gledajte: novi protiv starog BMW-a "serije 5" Video

Sedma generacija BMW-ove "serije 5" predstavljena je pre nekoliko meseci na Salonu automobila u Parizu ali, sudeći po reakcijama, vizuelno nije dovoljno ubedila publiku da je na njoj sve novo, pa su Bavarci odlučili da plastično objasne razlike.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Nova "petica", koja je nedavno stigla i na tržište u Srbiji, zaista je veoma drugačija od prethodne - od redukcije u masi, poboljšane aerodinamike, novih sistema i osvežene palete motora, ali za one koji ne prate pomno automobilsku scenu dva automobila iste boje izgledaju - gotovo isto.

Da BMW ne bi dobio sindrom Audija, marketing kompanije odlučio je da napravi promotivni video kako bi se jasnije uočile razlike - i zaista, dva automobila jedan pored drugog deluju "kao nebo i zemlja".

Uostalom, prosudite sami…

 

Povezane teme: BMW, BMW serije 5, Tržište novih automobila

Poslednji komentari

Realan
Sreda, 08. 02. 2017. 08:49h
neregistrovan korisnik
Promasili su stranicu, misle da se i dalje pise o alfa romeu... Koncept savrsene masine za voznju Srbin ne razume.
ninja
Utorak, 07. 02. 2017. 15:33h
neregistrovan korisnik
Posto uglavnom radim za BMW i Audi u vezi dizajna i 3D modelinga moram da vam dam nekoliko informacija u vezi toga. Mercedes je imao slicnu situaciju kao sto BMW sada ima. Dizajn nije imao nikakva prava u vezi odlucivanja u upravnim odborima dugi niz godina vec su neke druge stvari bile dominantne. To im se olupalo o glavu pa kada su uspeli da taj deo uguraju u strukture koje odlucuju o modelima i strategiji Mercedes je skocio kao niko do sada. Nazalost, BMW nema taj deo jos uvek implementiran tako da ce potrajati dok se to ne ispravi. Kada dizajn postane sastavni deo sistema odlucivanja BMW ce zauzeti mesto koje mu pripada. Sada su u koncernu velika previranja i u toku je definicija daljih strategija. Sto se mene tice voleo bih da uspostave strukturu kao Mercedes jer su poceli da lice na Audi sto svakako nije dobro. Elem, Audi menja celu strategiju i u skoro vreme mozete videti totalnu promenu njihovog dizajna koji ce biti sve samo ne dosadan. Dok se oni "biju" na strateskom i marketinskom nivou nemam neke koristi ali ako to prebace na dizajn moglo bi biti dobro...Za mene a i za kupce, naravno....
Zoran
Utorak, 07. 02. 2017. 00:48h
neregistrovan korisnik
Nije dobar mali, to su N63 motori. Ti u Evropi nisi ni video na ulici te motore kamoli da citas nesto o njima ili ne daj boze da vozis. A ovde u Americi mnenjali sve zivo oko tih motora, akumulatori se prazne, ulje trosi, cak prodaju i kanistere za gepek za ulje. Potrazi na gugl "bmw n63 problem". Zelen si ti mnogo.
Svetozar
Ponedeljak, 06. 02. 2017. 20:24h
neregistrovan korisnik
Jeste Vuki, iz generacije u generaciju ništa ne menjaju, dizajn zastareo, tehnologija prenatrpana, bmw je pokazao da ne vredi.
Medjuklasa
Ponedeljak, 06. 02. 2017. 14:21h
neregistrovan korisnik
Liče kao Audi Jaje Audi Jajetu. Baš su me ubedili ovim videom. Ovde prikazana šesta generacija nema hromirane detalje, a sedma ima; enterijer u različitim bojama; drugačije felne; boja se čak ne poklapa i drugačije je osvetljenje.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»