Dajtona: Miloš na čelu kolone "hurakana"!

Lepa slika stigla je ovih dana iz sunčanog Dajtona biča. Na Floridi teku završne pripreme pred čuvenu trku "24 časa Dajtone", u kojoj će prvi put u istoriji voziti jedan vozač sa srpskom licencom - Miloš Pavlović.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Automobilista iz Beograda, inače već dve godine fabrički vozač Lamborginijevog sportskog odeljenja, proteklog vikenda je u boravio u SAD, na poznatim "Roar" testiranjima, što je bio njegov prvi susret sa stazom na kojoj će, sa još dvojicom kolega, 28. i 29. januara upravljati "hurakanom GTD" (GT3 automobili sa specifikacijom za Dajtonu) sa startnim brojem "61", kao član tima "Graser". Miloš je, tako, praktično posle samo nekoliko nedelja od završetka obaveza u 2016. godini, započeo novu sezonu, a zadovoljstvo je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, Tviteru i Fejsbuku.

"Kad se trkaš u Dajtoni, osećaš se kao Gladijator", prvi su Miloševi utisci posle jako zanimljivog programa, gde je naš as, osim treninga i testiranja automobila, učestvovao u brojnim protivnim aktivnostima Lamborginija i susretima sa navijačima - prema nekim procenama, na "Roaru" je bilo oko 15.000 gledalaca, dok se očekuje da će glavni spektakl krajem januara, uživo pratiti oko 200.000 ljudi.

Miloš (startni broj 61) predvodi posade "hurakana" koje će ove godine nastupiti na trci Rolex 24 Daytona                         Foto: Lamborghini/Grasser/Jamey Price

Posebno zanimljivo je bilo fotografisanje svih "lamborginija" koji će se naći u trci. Posle prošlogodišnjeg debija sa pet automobila, italijanska fabrika je odlučila da ove godne "pojača" nastup, tako da će se u istoj klasi naći čak osam posada - ispred objektiva fotografa Džejmija Prajsa, Miloš je dobio zadatak da predvodi kolonu...

Povezane teme: Miloš Pavlović, Lamborghini, Lamborgini Hurakan, 24 časa Dajtone

Poslednji komentari

biberce
Utorak, 10. 01. 2017. 09:51h
neregistrovan korisnik
Miloš je gulio Vetela, Maldonada i Batona u formuli Renault i britanskoj formuli 3000 i nikada nije dobio šansu da vozi F1. Šteta, naš najbolji profi vozač i pri tome divan čovek. Svaka čast Miloše!
Zoran
Ponedeljak, 09. 01. 2017. 17:10h
neregistrovan korisnik
Cestitam iz severnog komsije Floride.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»