Ovo je automobil kojeg traži 60 miliona ljudi!

Britanci se smatraju jednom od najvećih automobilskih nacija. Mnogi veliki brendovi potiču sa Ostrva, mnogi svetski proizvođači tamo imaju fabrike, većina timova Formule jedan (uključujući Mercedes i Reno), stacionirani su u okolini Londona, Britanci milijarde funti troše na nove i polovne automobile, na tjuning i stajling... Zato su nedavno objavljeni podaci o automobilima koje Ostrvljani vole i žele da imaju veoma zanimljivi i važni, posebno zato što se kod nas često vode slične polemike.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Jedan od vodećih sajtova za kupoprodaju novih i polovnih automobila "Auto Trejder" (osnovan 1975. godine) saopštio je deset najtraženijih modela među 500.000 ponuđenih vozila u 2016. godini, a podaci su (ne)očekivani: najveći broj od 60 miliona posetilaca (a toliko otprilike Velika Britanija ima i žitelja) bio je zainteresovan za "BMW serije 3", a od ostalih devet najtraženijih modela, čak još sedam stiže iz Nemačke! Čast "ostatka sveta" odbranila su samo dva Forda, za koje bi, kad je u pitanju Evropa, moglo da se kaže da stižu iz Kelna...

10 najtraženijih automobila "Auto Trejdera"

BMW 3

Folksvagen golf

Mercedes C-klase

Ford fokus

BMW 5

BMW 1

Ford fijesta

Audi A3

Mercedes E-klase

Opel (Voksal) astra

BMW "serije 3" je najtraženiji automobil na sajtu "Auto Trejdera" poslednjih šest godina, dok je se Foksvagenov "golf" na listi najtraženijih nalazi već osmu godinu zaredom.

 Prema predviđanjima čelnika "Auto Trejdera", očekuje se da se ovakav trend delimično promeni u godinama pred nama, s obzriom da je zabeležen veliki porast interesovanja za električne automobile ("tesla model 3", "nisan lif" i "reno zoe"), a kad je u pitanju 2017. godina, sigurno će porasti broj pretraga za nove modele u "B" segmentu, koji stižu sa novim generacijama. To su: "ford fijesta", "folksvagen polo", "sitroen C3", "seat ibica" i "nisan mikra". 

Povezane teme: Auto Trejder, Prodaja automobila, BMW serije 3, BMW

Poslednji komentari

Realno
Nedelja, 01. 01. 2017. 12:17h
neregistrovan korisnik
Koliko stranaca si video u Srbiji ili na auto putu da voze pezo ili fiat a koliko stranaca da voze automobile prve klase mer, bmw, audi, lexus? Ne lupaj, u Srbistanu ljudi ne vole kvalitetne automobile jer nemaju para za iste. Takav je mentalitet.
markoni
Nedelja, 01. 01. 2017. 11:30h
neregistrovan korisnik
A đe je alfa ?
Vuki
Subota, 31. 12. 2016. 11:44h
neregistrovan korisnik
ps: a drugo...kakve veze ima ..nek je 320d pa i dalje je to BMW!!Ne razumem poentu tvoju..
Vuki
Subota, 31. 12. 2016. 11:42h
neregistrovan korisnik
nije tacno. pogledaj malo na internetu pa onda pisi..
Vuki
Subota, 31. 12. 2016. 11:42h
neregistrovan korisnik
los li je 320d...?? a verujem uma tamo i sa jacim motorima..nemoj da se zavaravas..pozdrav