Total Serbia: pet godina uspešnog poslovanja

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


"Total Serbia", filijala jednog od vodećih svetskih proizvođača ulja, maziva i naftnih derivata, tokom proteklih pet godina poslovanja u Srbiji udvostručila je promet koji trenutno iznosi  669.712 miliona dinara. Rast je ostvaren zahvaljujući pažljivom osluškivanju potreba krajnjih korsnika i konstantnom radu na razvoju novih i usavršavanju postojećih linija proizvoda koji ispunjavaju najstrože evropske i svetske standarde kvaliteta.

Almila Aćan Kahvedžioglu, direktorka filijale Total Serbia

Filijala Total Serbia uspešno posluje od 2010. godine i jedino je lokalno predstavištvo kompanije Total u regionu. Na globalnom nivou Total spada među četiri najuspešnje naftne kompanije, te je i na teritoriji Srbije njihov tržišni udeo srazmeran tome. Prednost poslovanja u Srbiji Total vidi kroz povoljnu geografsku lokaciju, stručan kadar i privredni rast koji se predviđa na dugoročnom planu.

Budući da pažljivo i strateški bira tržišta u kojima otvara filijale, Total i u narednim godinama očekuje da će se trend rasta i razvoja nastaviti. Budućnost vidi u novoj liniji "Fuel Economy" proizvoda sa posebnom formulacijom koja obezbeđuje veću uštedu goriva u odnosu na konvencionalna ulja, uz iste performanse.

 

Povezane teme: Total, Total Serbia, Total Srbija, Total ulja i maziva
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»