Ovo nije LA - specijalne verzije Lade 4x4

Dok Los Anđeles spava posle brojnih premijera, Avtovaz je pauzu i vremensku razliku iskoristio da predstavi dva nova izdanja modela „lada 4x4“. Tako će kod nas popularna „niva“ sada biti dostupna u verzijama „black edition“ i „orange edition“.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Black edition" verzija je dobila "panter crnu" boju karoserije u alu točkova

Od standardnih "lada 4x4", specijalne verzije se razlikuju po novim bojama karoserije (panter crna i narandžasta metalik) i presvlakama u kombinaciji dve boje. Sastavni deo paketa su i klima-uređaj, električni spoljni retrovizori sa grejačima, aliminijumske felne u crnoj i narandžastoj boji...

 

Cena specijalnih verzija popularne "nive" je oko 7.300 evra

Takođe, predstavnici Avtovaza su rekli da je posebnim verzijama unapređena i zvučna izolacija, tako što su dodatni paneli postavljeni na vrata, pod i u motorski prostor. Cena „black edition“ i „orange edition“ verzija u Rusiji je 510.300 rubalja, odnosno oko 7.300 evra.

 

Povezane teme: Avtovaz, Lada 4x4, Lada niva, Black edition, Orange edition

Poslednji komentari

Dik
Ponedeljak, 21. 11. 2016. 12:46h
neregistrovan korisnik
...moderan dizajn, kvalitetan lim, plastika vrhunska, kožna sedišta, automatska.klima, 6 vazdušnih jastuka, parking senzori, auto parking pilot,alu felne, tač skrin ekran 10"sa navigacijom i.... hoćete još, pa nema a nema ni ovo...
Duka
Nedelja, 20. 11. 2016. 12:46h
neregistrovan korisnik
Reci firmi da kupi nove lade i najbitnije da nauči osoblje da je vozi, jer se lada penje i uz masnu banderu i služi duže nego radni vek njenog vozača, dok šminkice merc, bmv, toyota te izuzetno teške uslove za vožnju mogu samo da sanjaju. I očigledno je da si je vozio samo po asfaltu.
1Beogradjanin
Subota, 19. 11. 2016. 10:16h
neregistrovan korisnik
Ta fabrika na Balkanu je itekako imala kreativne i vredne ljude, ali je novac za inovacije odlazio u dzepove partijskih kadrova, da se razumemo! Nemas ni blagu predstavu kakve su sve ideje bile za novog Juga, da ti pamet stane, ali treba novac za nove alate, masine i td., a svi znamo u kakvoj zemlji zivimo i gde su odlazile zajednicke pare! A sto se tice Nive ona i nije zamisljena kao luksuzni SUV, vec kao radni auto, prostim recima magare koje ce da tegli i za takve stvari je skroz dobar, uzimajuci cenu u obzir!
Nlo
Petak, 18. 11. 2016. 19:16h
neregistrovan korisnik
Bas je pravi restayling :)
Gresis-Dule
Petak, 18. 11. 2016. 15:58h
neregistrovan korisnik
У Баварској их има колико хоћеш, и то возе Немци а не Срби и Руси. Иду људи на пецање, у лов, у шуму да секу дрва.... Лично сам се зачудио први пут, после тога ми је све постало уобичајено.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»