Nova generacija LED svetala za "insigniju grand sport"

Opel polako nastavlja da otkriva drugu generaciju „insignije“ koja će svetsku premijeru imati u martu na Salonu automobila u Ženevi. Da budemo precizniji, model će se zvati „insignija grand sport“, a Nemci su potvrdili i da će sa limuzinom predstaviti i novu generaciju „IntelliLux“ LED svetala.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Pored brojnih prednosti koje donosi ova nagrađivana matrična tehnologija, uvedena po prvi put prošle godine u „astri“, sofisticiraniji „IntelliLux“ u novoj „insigniji grand sport“ se odlikuje dodatnim funkcijama, koje još više unapređuju vidljivost tokom noćne vožnje.

 

Tokom razvoja, LED diode su postale kompaktnije i moćnije, a Opelovi inženjeri su iskoristili značajno bolje performanse da smeste dvostruko više LED segmenata (32) u kućišta svetala nove „insignije“ inspirisane „monca konceptom“, u odnosu na aktuelnu „astru“ (16 LED dioda). Kao rezultat uglađenijih tranzicija između većeg broja LED segmenata, svetlosni obrasci mogu biti preciznije prilagođeni.

 

Povezane teme: Opel, Opel insignija, Insignija grand sport, Salon automobila u Ženevi, Astra, LED svetla, IntelliLux, LED tehnologija
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»