"Zlatni auto" iznad Beograda! Video

Ako ste slučajno bili svedok automobila koji leti iznad velegrada nemojte da se brinete za svoje zdravlje, dobro ste videli - večeras će "Zlatni auto" da zasija iznad Beograda! Sve je spremno za početak gala dodele nagrada za najpopularnije automobile na tržištu Srbije, u izboru kojeg organizuje redakcija magazina "Auto Bild" pod generalnim pokroviteljstvom kompanije "OMV", a svečanost će se održati večeras u velelepnoj dvorani "Stadion Hall", koja se nalazi u okviru šoping centra "Stadion" na Voždovcu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Posle gotovo pet meseci od početka prvog kruga glasanja u kojem su se našla 44 modela rapoređeni u osam kategorija, dobijeni su pobednici u svakoj od njih, a model sa najviše bodova među nagrađenim automobilima osvojio je titulu "Zlatni auto" - on će biti proglašen večeras.

U prvom krugu Izbora kojeg "Auto Bild" organizuje uz generalno pokroviteljstvo kompanije "OMV", stiglo je nešto više od 22.000 glasova publike, koja se za svoje favorite opredeljivala glasanjem preko portala blic.rs/auto i putem kupona iz magazina "Auto Bild". Prebrojavanjem glasova, dobijeni su finalisti, koji su se "preselili" u drugi krug, glasanje članova žirija, koje je održano na kartodromu Ada Huja sredinom avgusta. Zbrajanjem glasova, dobijeni su finalisti, a najuspešniji među njima večeras će svojim kompanijama doneti zaslužena priznanja najpopularnijih automobila na srpskom tržištu za 2016. godinu.

Među večerašnjim zvanicama u impozantnom objektu u okviru šoping centra "Stadion", predstavicima automobilskih marki, javnim ličnostima i ostalim gostima, biće parkiran i "Zlatni auto", što je bio svojevrstan podvig organizatora, pošto je trebalo jednog prelepog četvorotočkaša podići iznad grada i smestiti u dvoranu na način koji baš i nije uobičajen! On će se večeras šepuriti u "Stadion Hall-u", a ovde možete da vidite samo delić priče vezane za "let" ovogodišnjeg "Zlatnog auta" iznad Beograda…

 

Povezane teme: Zlatni auto 2016., Alfa Romeo Giulia, Tržni centar Stadion, Restoran Stadion Hall

Poslednji komentari

Vuki
Petak, 23. 09. 2016. 06:33h
neregistrovan korisnik
Jedva cekam da Tesla automobili dodju u srbiju, da vozimo na struju ko' ljudi..
Crni
Četvrtak, 22. 09. 2016. 11:45h
neregistrovan korisnik
Nisam ni sumnjao u izbor.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»