"Hjundai i10" blago redizajniran Video

Hjundai će 7. septembra predstaviti novu generaciju kompaktnog modela „i30“ a čekanje do premijere prekratili su promocijom malog gradskog modela „i10“ koji je prošao kroz blaži redizajn.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Redizajnirani "hjundai i10" će biti izložen u Parizu a prodaja počinje u januaru

Vizuelno, „hjundai i10“ je dobio novu prednju masku i LED svetla, dok je zadnji branik takođe blago izmenjen. Proširena je i ponuda aluminijumskih točkova, kao i boja karoserije. U kabini je najvažnija promena uvođenje ekrana osetljivog na dodir dijagonale sedam inča.

 

 

Kabinu sada krasio opcioni ekran osetljiv na dodir dijagonale sedam inča

Infotejmet sistem sada podržava „apple carplay“ i „android auto“ aplikacije a vozačima na određenim tržištima nudi se i „TomTom“ navigacija sa sedmogodišnjom pretplatom na aplikaciju „Live Services“. Kao opcija se nude i sistemi za upozorenje na sudar odnosno za upozorenje na napuštanje saobraćajne trake.

 

Ponuda motora sed nije promenila, što znači da „hjundai i10“ i dalje računa na dva benzinska agregata: 1,0-litarski sa 66 KS, odnosno snažniji 1,25-litarski sa 87 KS. Kod nas se nudi samo ovaj drugi benzinac u kombinaciji sa petostepenim manuelnim menjačem. Automobil se u prodaji očekuje početkom naredne godine, a zvanična premijera će biti za mesec dana na Salonu u Parizu.

 

Povezane teme: Hjundai, Hjundai i10, Hjundai i30, Salon u Parizu

Poslednji komentari

rs
Petak, 02. 09. 2016. 01:52h
neregistrovan korisnik
Nema sumnje da je hyundai podigao kvalitet,sto govori i garancija od 7 godina...Ali ono sto se meni nikako ne dopada je dizajn...mesavina svega i dalje previse azijski...Drguga stvar je sto nov i10 kod nas ima cenu oko 10 000e a za te pare moze da se kupi klio ili fiesta,koji su daleko ozbiljniji automobili.
Haha
Četvrtak, 01. 09. 2016. 08:51h
neregistrovan korisnik
Tebi najbolje da ne kupujes auto i tako ustedis tih 10k evra koje ionako nemas.
juznailiseverna
Četvrtak, 01. 09. 2016. 08:05h
neregistrovan korisnik
Svako ima pravo na svoje mišljenje, meni lično se dizajn većine hjundaija ne sviđa, ali priznajem da imaju dobar odnos plaćeno-dobijeno. Ali, količina opreme nema veze sa dizajnom, niti neko mora biti rođen u zamku ili kompleksaš ako mu se nešto ne sviđa. Ako je ovo bonbona, prestaću da jedem slatko (iako volim).
Jacques
Sreda, 31. 08. 2016. 22:04h
neregistrovan korisnik
Pa ovako.. Moram se sloziti sa Poslanikom i Fikijem.. :D Realno, mozda sam ja seljak i sve to, ali za novac koji mora da se izdvoji da se kupi nov ovaj 'redizajnirani' korejski kontejner sa tockicima, UVEK bih kupio polovnog Nemca, bilo koje klase.. Ne znam koliko ovo moze da kosta, ali sam prilicno siguran da se vise isplati otici u Nemacku licno izabrati masinu, ako se razumes ili da ti to uradi neko ko zna i da si odradio posao u svakom smislu.. Em ces voziti masinu 4239409 bolju, em ce ti drzati cenu i posle 5,6,7 god ce vredeti isto kao i ovaj.. Prosta matematika..
ns
Sreda, 31. 08. 2016. 20:28h
neregistrovan korisnik
jesi nekad vozio I30, za te pare ekstra kvalitet dobijes wv precenjen full verzija i30 13k a wv 20k tako da smesno je da ih uporedjujes al za te pare hundai se i vise nego isplati
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»