"Golf VII" - šta donosi redizajn?

Vest o redizajniranom „golfu VII“ se internetom „vuku“ već nekoliko meseci ali sada je 99,9 odsto sigurno da će automobil biti predstavljen početkom oktobra na Salonu u Parizu. To potvrđuju i slike lošije rezolucije na kojima se vidi da „golf“ neće pretrpeti ozbiljnije vizulene izmene, ali će zato dobiti potpuno novi kokpit.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Redizajnirani "golf VII" je dobio nova LED svetla i izmenjene branika

Na slikama se vidi da „golf VII“ dobija veće usisnike za vazduh, nova prednja LED svetla (nisu serijska oprema), izmenjen prednji i zadnji (sa integrisanim izduvima) branik i drugačija zadnja svetla. U VW veruju da je to sasvim dovoljno da se ostane u vrhu prodaje u naredne tri godine pre nego što se kraj 2018. ili početkom 2019. pojavi potpuno novi „golf VIII“.

 

Izduvne grane su integrisane u zadnji branik

Izmene u unutrašnjosti su ozbiljne, pa će tako „golf“ dobiti novi volan, virtuelni kokpit dijagonale 12,3 inča (dodatna oprema), veliki centralni ekran dijagonale 9,5 inča, savremeni multimedijalni sistem... Glavni novitet je da sada sistemima može da se upravlja pokretom ruke (kao kod „BMW-a serije 7“).

 

Potpuno novi enterijer sa digitalnom instrument tablom i velikmi centralnim ekranom dijagonale 9,5 inča. Sistemima može da se upravlja pokretom ruke

Većih promena u ponudi ne bi trebalo da bude, a od naredne godine možemo da očekujemo da će redizajnirani „golf VII“ dobiti i nove 1,5-litarske turbo benzinske i dizel agregate. Početna cena osveženog „golfa VII“ ne bi trebalo da bude viša od cene aktuelnog modela ali će se kupcima ponuditi bogatija dodatna oprema.

Povezane teme: Golf VII, Golf VIII, Folksvagen Golf, Salon u Parizu, Virtuelni kokpit

Poslednji komentari

Vlasnik-novog-golfa
Petak, 02. 09. 2016. 22:03h
neregistrovan korisnik
Mozda da vam i poverujem,sigurno imate stabilnost kao ja,lezanje u krivini,sigurnost(dupli lim)ncap prilikom sudara,u vasem vozilu.Nisam isticao podvig nego odgovor da se neradi o kvalitetnim plastikama,ali sa odredjenim ljudima nevredi ni komentarisati,inace moja zena je vlasnik i to je sada vec stara(predhodna)verzija golfa-6-ta.
Realno
Petak, 02. 09. 2016. 13:11h
neregistrovan korisnik
Hyundai ce da se pokvari za pet godina sigurno, ako se ne pokvari onda ce mu menjati sofver nekoliko puta! Iz iskustva kazem!
micara
Četvrtak, 01. 09. 2016. 19:23h
neregistrovan korisnik
pa ako je perfektan,zasto su onda bile 1,2,3,4,5,6 ????????
Kikiriki-Semenke
Sreda, 31. 08. 2016. 15:27h
neregistrovan korisnik
Perfikcija se ne moze unaprediti! Tu redizajn potreban nije...
VlasnikNovogJuga
Utorak, 30. 08. 2016. 23:37h
neregistrovan korisnik
Ni moj jugo nije imao nijedan kvar do danas, već 8 godina, kupljen nov. Tako da za tvog golfa ovih 5 godina nisu nikakav podvig
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»