Šta sve dobiješ kad znaš da igraš fudbal!

Vlasnik kluba Lester siti i tajlandski biznismen imena koje teško možemo da prelomio preko jezika očigledno je pored fudbala zaljubljen i u električne automobile. Naime, Višai Šrivadanapraba (Vichai Srivaddhanaprabha) je na kraju sezone svoje igrače za titulu počastio sa „mercedesom B-klase“ na električni pogon a pred odbranu titule svakom od fudbalera je poklonio 130.000 evra vredan sportski automobil „BMW i8“.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Gazda Lestera je za 19 primeraka "BMW i8" potrošio oko 2,5 miliona evra

Automobili u plavoj boji karoserije bili su uredno parkirani ispred tribina „King Pauer“ stadiona gde su igrači dobili ključeve. Višai je, međutim, kupio samo 19 automobila jer je Kante napustio klub i prešao je u Čelsi, dok su Dodo, Kramarić i Benaluane veoma malo korišćeni tokom sezone i očigledno nisu zaslužili nagradu.

 

Višai (treći na slici) u društvu sina Aijavata, menadžera Ranijeria i Morgana

Lokalni mediji prenose (ne)zvaničnu informaciju da fudbaleri nisu bili zadovoljni prvim „poklonom“, odnosno električnom „B-klasom“, jer su navikl ida voze skupe i egzotične modele. Gazda Višai je tako pronašao četiri puta skuplje kompromisno rešenje koje će se, sigurni smo, svideti svim fudbalerima.

Povezane teme: Lester, Lester siti, \"Mercedes B-klasa\", Električni pogon, BMW i8, Premijer liga

Poslednji komentari

Bungi
Ponedeljak, 08. 08. 2016. 09:27h
neregistrovan korisnik
Bruka je voziti automobil zbog publike a ne zbog sebe i svojih potreba.Danas je kupovina automobila bolesno takmičenje i iskvareni materijalizam.
Ma-nemoj
Nedelja, 07. 08. 2016. 08:09h
neregistrovan korisnik
Sta god da vozis ogranicenje je 50 - 120 !
Zoran
Subota, 06. 08. 2016. 17:58h
neregistrovan korisnik
Ja imam opciju M3 ili AMG C63. Otisao sam kod BMW-a da probam M3 a odmah do njega je Mercedes. Cak mi i mejl od BMW-a stize sa naslovom da je to i Mercedes, verovatno dele nesto. Ja cak necu da odem da vidim C63 zbog samog dizajna unutra. Verujem da fudbaleri slicno razisljaju. I veruujem da masa slicno razmislja, jer prodaja BMW-a sportskog daleko nadmasuje prodaju Mercedes sportskog, bar u Americi.
Ja
Subota, 06. 08. 2016. 02:33h
neregistrovan korisnik
Gori je ovaj penzioner koji glumi sportistu, sa trocilindričnim 1,5 agregatom i baterijama a gume ko u bicikla. Mogli su da uzmu prava sportska kola, kao recimo AMG GT. Sramota da se fudbaleri voze u autu koji voze penzosi poput Saše Popovića i glume i foliraju, poput starleta.
Dzoni
Petak, 05. 08. 2016. 18:22h
neregistrovan korisnik
Bruka da voze B klasu, ovo je vec ozbiljan auto. Ne mogu zamisliti Vardija u penzionerskom autu tipa mercedes B klase, verovatno nije hteo ni jednom da sedne u njega
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»