Uplati 1.000 evra pre nego što vidiš „teslu model 3“

Ostalo je još devet dana do 31. marta kada će kompanija Tesla predstaviti svoj novi automobil - „model 3“ koji, međutim, može da se poruči i pre nego što ugleda svetlost dana. Gazda Ilon Mask je na tviteru objavio da depozit za „model 3“ u SAD iznosi 1.000 dolara, a u Evropi 1.000 evra i da će prednost imati kupci koji već poseduju neki od Teslinih automobila.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Tesla model 3" je još obavijen velom tajne, a premijera je 31. marta u LA

Mask je i potvrdio da će proizvodnja „modela 3“ početi u drugom delu 2017. godine i da će automobil prvo dobiti vozači u SAD. „Tesla model S“ će u Americi startovati od 35.000 dolara, dok će u Evropi zbog carina i dodatnih troškova koštati oko 40.000 evra, odnosno upola manje od veećg i luksuznijeg „modela S“. Električni automobil sa dometom od 300 kiliometara biće predstavljen u Los Anđelesu, a poziv je dobilo samo 800 srećnika, među kojima je 650 vlasnika Teslinih automobila.

Povezane teme: Ilon Mask, Tesla model 3, Tesla model S, Los Anđeles, Električni automobil

Poslednji komentari

Milos
Petak, 25. 03. 2016. 14:35h
neregistrovan korisnik
Svaka cast na komenaru. I ja sam ovde u SAD. Ali ne vredi. Dzaba pises. Tezak smo mi narod za razumeti.
Zorana
Petak, 25. 03. 2016. 09:21h
neregistrovan korisnik
Dragi, sve sto si napisao je veoma sumnjivo...da nisi mozda veci deo toga izmislio ? Iskreno, ja ti ne verujem ni rec.
Aleksandar
Četvrtak, 24. 03. 2016. 17:47h
neregistrovan korisnik
A iz drugog ugla jos jedan Srbenda koji zivi u Denveru pogledao Teslu Model S u "nekom takozvanom molu" (Park Meadows). Inace bez predrasuda o autima koja nisu zastupljena na nasim prostorima (citaj VW groupa koja ukljucuje Audi) i otvorenog uma ulazim u radnju bez namjere da isticem da ime fabrike potice od covjeka koji je rodjen u mojoj domovini a stvarao na americkom tlu. Prvi utisci, dizajn cist, nije abmiciozan ili provokativan mozda cak i ne-inspirisan ali jos uvjek zasluzan luksuznog automobila. Nakon otvaranja gepeka (zadnjeg) shvatam da auto ima mogucnost da nosi jos dva sjedista (za malu djecu), sto predstavlja ukupan kapacitet od 7 putnika. Bez dodatnih sjedista zadnji gepek ima kapacitet od 744 litara (mnogo vise ot 2006 audi A6 - 450 litara). Tesla kao sportsko vozila ima pogon na zadnje tockove sa mogucnosti pogona na sva cetiri tocka (ili 4 "vuce") sa "D" opcijom. Ako ste u mogucnosti da priustite uzmite "ludacris opciju" za extra $10 000. Komsije sa Ferrari LaFerrari ($1.41 miliona) i McLaren P1 ($1.35 miliona) ce vam mozda i pozaviditi na ubrzanju od 0-100 (2.8s). Sto se tice potrosnje neko je vec objasnio kako cijena elektricne struje se poredi sa cijenom goriva. Ali postoji jos jedan razlog zasto ovakva auta (Model S, Model 3, Nissan Leaf, Chevy Bolt, itd) treba da nam budu na umu. Iako proizvodnja electricne energije u nekim slucajevima zahtjeva sagorjevanje fosilnih goriva, cilj je jasan - sacuvati okolinu. Bez ove planete nema ni nas. Zivjeli!
Zoran
Sreda, 23. 03. 2016. 19:42h
neregistrovan korisnik
Ja sam se zadesio u Atlanti u nekom takozvanom molu. I vidim Tesla auto u jednoj prodavnici. Posto zena sa detetom nesto kupovala, a meni bas bilo dosadno, ajd da vidim sta je. Odem tamo, sednem u auto. Iskreno receno ono unutra jadnije izgleda od mog A6, 2006. u Srbiji. Ajd da vidim gepek. Auuu, napred nesto malo, pozadi malo, kao da je podeljen jedan normalni gepek. Reko sto ovako mali gepek. On ima 4 vuce, kaze. Reko ja sam iz Srbije, znas da Tesla bio Srbin? Zna, kaze. I on me ubedjujej da ja stedim ako kupim. Kako stedm covece, kad on skuplji jedno 15.000 dolara od takvih kola na benzin, a ja sam tim param ima predjem 100.000km. A popravke, kaze on? Pa ja necu da ga popravljam stalno. Ako dam 7, 8 000 dolara za tih 100.000km, ne verujem da cu vise. NIKAKO se ne isplalti. NIKAKO.
Zoran
Sreda, 23. 03. 2016. 19:35h
neregistrovan korisnik
Ne verujem da ces biti srecan sa strujom. Punis bar pola sata a vozs se jedno 2 sata. I zamisli kad jedan puni pola sata a u redu je samo troje, kada zavrsava punjenje treci. I koliko treba biti "pumpi" za struju da ne bude cekanja duze od pola sata. Struaj nikad nece biti pogodna za auto. Ne verujem da si svestan da ti punis manje od 5 minuta auto, zajedno sa placanjem.