Aprililili - aprilske šale automobilskih kompanija

Kao i svake godine, ozbiljni timovi velikih svetskih automobilskih firmi 1. aprila daju oduška svom humoru i kreativnosti i predstavljaju nam lažne novitete koji će se naći u novim modelima. Danas vam predstavljamo najnovije šale koje nam stižu iz sveta automobilizma.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Nisanovo "teretana" dugme

 

Nisan je odlučio da aktivira svoje vozače pa je predstavio "teretana" dugme koje će vam pomoći da uklonite višak kilograma tokom vožnje.

Naime, pritiskom na ovo dugme se isključuju pogodnosti poput servo volana i pojačava se otpor pedala i menjača. Odjednom, vaša vožnja do posla postaje naporan trening tokom koga ćete utrošiti oko 1.415 kalorija dnevno.


Opelov mobilni kebab štand

Izgleda da su zaposleni u britanskoj verziji Opela Voksalu veliki ljubitelji bliskoistočne hrane pošto su za ovogodišnji prvi april predstavili specijalni "vivaro" kombi pretvoren u "Taxi Kebab"

Pored dva rotirajuća roštilja, modifikovani "vivaro" ima posude sa salatom ugrađene u naslone za ruke i veliki izbor priloga i soseva.


Mercedes "AMG sprinter"

Kombi visokih performansi nije nešto što bi naišlo na pozitivan odziv mušterija,

Prodajete polovni autmobil?

Postavite besplatan oglas.

međutim, Mercedes je upravo u ovome pokušao da se oproba kada je predstavio Mercedes-AMG "sprinter 63S" sa 4.0-litarskim tvin-turbo V8 motorom sa 503KS. Ogromna snaga, sportsko vešanje i aerodinamična karoserija će svaku dostavu robe učiniti pravim užitkom u ovom ekstremnom dostavnom vozilu.


Folksvagenov kombi jednosed

Nemački gigant obično ne učestvuje u aprilskim šalama, ali ove godine su nam predstavili potpuno besmisleni "kedi maksi mini" mikro kombi dugačak samo 2.4 metra u koji, osim vozača jedva da može da stane kutija sa alatom.

Folksvagen je dodao: "Smatramo da je "kedi maksi mini" naš ekvivalent čokoladicama koje kupujete na kasi supermarketa. Nadamo se da će naše mušterije koje dođu i kupe jedan od pravih kombija, na izlazu u svoju "korpu" dodati i jedan "kedi maksi mini".

 

Škoda kameleon

Škoda je danas ponudila rešenje dugogodišnjeg problema kako odabrati boju svog automobila. A odgovor je - zašto uopšte birati kada ih možete imati sve! Brend je predstavio novi "Colour Concept" koji vam za 600 evra doplate uz "fabiju" nudi mogućnost da menjate boju pojedinačnih panela vašeg automobila. Naime, kako se kaže u šaljivom saoštenju za medije: "Svaki panel je premazan mikroskopskim slojem novootkrivenog elementa "unobtaniuma" koji pomoću električnog napona menja boju."

 

Pogledajte neke od najboljih aprilskih šala automobilske industrije tokom godina OVDE.

Povezane teme: Aprliska šala, Automobilska industrija, Folksvagen, Kombi

Poslednji komentari

Milos
Četvrtak, 02. 04. 2015. 05:20h
neregistrovan korisnik
Zapravo, ovaj Sprinter nije los ni malo
Milan
Četvrtak, 02. 04. 2015. 02:19h
neregistrovan korisnik
Voleo da imam kombi AMG !
lg
Sreda, 01. 04. 2015. 22:18h
neregistrovan korisnik
procitaj malo bilje tekst
Jami4
Sreda, 01. 04. 2015. 22:01h
neregistrovan korisnik
Folksvagenov kombi jednosed... Odlično. I da nije šala odličan. Lepši od Smarta
al
Sreda, 01. 04. 2015. 19:04h
neregistrovan korisnik
Brate, posle toliko godina :) vidjao sam na Banovom brdu polo, sav saren, i uvek sam se pitao, kako je mogao tako da ga izudara, i da bas sveki deo limarije zameni delom druge boje :) Hvala na informaciji :)
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»