Nagradna igra: Osvojite Mazdu 3!

Za vreme trajanja Salona automobila, od 20. do 29. marta, "Auto Bild" organizuje veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada "Zlatni auto" - "mazda 3" sa bogatim paketom opreme. Uz automobil, biće podeljeno još 100 utešnih nagrada.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Svako ko želi da učestvuje treba da kupi aktuelni, 105. broj magazina Auto Bild,

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

popuni kupon i ubaci ga na za to predviđeno mesto na Auto Bild štandu u hali 2A Beogradskog sajma. Javno izvlačenje dobitnika obaviće se 29. marta u 16 časova, na štandu "Auto Bilda".

 

Vše o nagradnoj igri pročitajte OVDE.


Prvi put od kako postoji u izdanju kompanije "Ringier Axel Springer", najpoznatiji svetski automobilski magazin "Auto Bild" na velika vrata ulazi na Salon automobila, sa štandom na kojem će akcenat biti na nagradnoj igri.

105. broj Auto Bilda uz koji se dobija kupon za nagradnu igru

Glavna nagrada je automobil i to aktuelni "Zlatni auto"- "mazda 3", pobednik u generalnom plasmanu Izbora za automobil 2014. godine! Gotovo 27.000 čitalaca magazina i posetilaca sajta www.blic.rs izabrali su ovaj model za "naj automobil" na tržištu Srbije, pa je odlučeno da se upravo takav primerak pokloni najsrećnijem učesniku.

Svi posetioci štanda imaće priliku i uživo da se uvere u kvalitet "mazde 3" i bogatstvo opreme primerka koji predstavlja prvu nagradu: "sport" verzija "G120", sa dvolitarskim benzinskim motorom od 120 konjskih snaga i u "attraction" paketu opreme koji sadrži gotovo sve šta jedan vozač može da poželi.

Povezane teme: Nagradna igra, Zlatni auto, Mazda 3, Auto Bild

Poslednji komentari

autostoper
Četvrtak, 19. 03. 2015. 15:59h
neregistrovan korisnik
Učestvuju li lica iz Republike Srpske?