Ferari neće graditi SUV-ove i modele sa četvoro vrata

Zvanična smena na čelu Ferarija je zakazana za 13. oktobar kada će Serđo Markjone preuzeti uzde "propinjućeg konja" od Di Montecemola, a iako su se ovim povodom pojavile glasine da će brend proširiti svoju proizvodnju, čelnici su otklonili sve sumnje.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Serđo Markjone i Luka di Montecemolo

Markjone je saopštio da su glasine o proširenju ponude lažne i da će Ferari "nastaviti da gradi sportske automobile sa dvoja vrata, a ne SUV-ove i modele sa četvoro vrata".

 

On je u intervjuu za magazin Autocar takođe dodao da se proizvodnja neće

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

povećavati na 10.000 jedinica godišnje, iako se ova informacija u poslednje vreme širila po medijima. Sadašnji ritam od 7.000 jedinica na godišnjem nivou, po njemu, odgovara firmi.

 

Markjone je takođe objasnio da fanovi ne moraju da brinu o Ferarijevoj autonomiji i da on neće biti dodatno integrisan u FCA(Fijat-Krajsler automobili) grupaciju: "mešanje njihove krvi bi bilo fatalno za oboje", objasnio je on.

 

I na kraju, Markjone je rekao da će mu jedan od glavnih ciljeva u Ferariju biti da se "Scuderia Ferrari" ponovo nađe na pobedničkom postolju Formule 1.

Povezane teme: Ferari, SUV, Serđo Markjone, Luka di Montecemolo

Poslednji komentari

maff
Četvrtak, 09. 10. 2014. 14:35h
neregistrovan korisnik
bas tako... i dizela i dzip i imitaciju zvuka, a vrh auto je bio.... 4.7 quattroporte vozio sam te 2011... kakav auto, ostavi me bez teksta!
Pa-sto-bre
Sreda, 08. 10. 2014. 20:11h
neregistrovan korisnik
Tako? Sad si me bas rastuzio,a tek njih !!!
axle
Sreda, 08. 10. 2014. 07:53h
neregistrovan korisnik
Šteta što se na vreme nisu setili da mešanje Fiatove krvi sa Alfinom i Krajzlerove sa Lančinom neće dobro da se završi po njih.
Strile
Utorak, 07. 10. 2014. 21:58h
neregistrovan korisnik
Za porsche si u pravu nema sta, ali si zaboravio jednu stvar!!!! U pitanju je profit, na kome menadzeri uzimaju debele bonuse, a..... NA PARE NIKO NIJE IMUN!!!! Nisu to nemci uradili sa Porsche-om da bi ga unistili, nego da bi zaradili jos vise i vise!!! Svi tako razmisljaju nema veze to do nacije, nego do coveka ka bica!!!!
Bibili
Utorak, 07. 10. 2014. 17:51h
neregistrovan korisnik
Pa nisu oni Nemci da ne budu od reci i da unakaze sve sto dotaknu, Ferariju je najbitnija ekskluzivnost, tu rec Nemci nemaju u svom recniku! Samo cu reci da su Porse srozali na najnize grane, prvo SUV Kajen pa onda Porse dizel i onda ona rugoba Panamera a sve to kao slag na torti samozapaljivanje cele GT serije, ali njihov agresivni marketing svasta proda!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»