Uspešan lajfstajl automobil: 100.000 narudžbina za "opel adam"

Nekonvencionalan urbani automobil "opel adam" je već osvojio čitav niz nagrada i postavio nove standarde u lifestyle segmentu malih autmobila. Popularnost modela "adam" čini ga čestim prizorom na putu: počev od izbacivanja na tržište početkom 2013. godine, Opel je primio preko 100.000 narudžbina za model koji predstavlja šampiona individualizacije – uključujući i oko 3.000 narudžbina za novi "adam roks"

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovaj mini krosover naći će se u prodajnim salonima krajem godine, a vozačima

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

će ponuditi još više uzbuđenja zahvaljujući svom ultra-modernom i izuzetno ekonomičnom 1,0-litarskom benzinskom turbo motoru sa direktnim ubrizgavanjem najnovije generacije, mogućnostima dodatnog prilagođavanja i Swing Top platnenom krovu.

 

„Potražnja kupaca za Opel ADAM-om skrenula nam je pažnju na to da je ovakav tip automobila nedostajao tržištu – automobil koji ističe ličnost svog vlasnika, nudi gotovo neiscrpne mogućnosti prilagođavanja i ima jasan stav“, rekao je dr Karl-Tomas Nojman, Predsednik Odbora Opela. „A za avanturistički nastrojene vozače "adama", sada u ponudi imamo i rubusni "adam roks" – izuzetno nekonvencionalan i veoma zabavan”.

Novi urbani krosover takođe poseduje izuzetnu osobinu svoje linije: skoro svaki automobil je jedinstven. Sa svežim bojama, različitim opcijama dizajna krova i

Pogledajte ponudu sajta mobile.de na srpskom jeziku.

brojnim kombinacijama enterijera, "adam roks" se može prilagođavati u istoj meri kao i ostali članovi njegove porodice. Zaštitna plastika oko donjeg dela karoserije u boji antracita i srebrne zaštitne ploče naglašavaju njegov čvrst, moćan izgled.

 

Platneni krov Swing Top se otvara jednim pritiskom na dugme za samo pet sekundi, i pruža čisto uživanje u vožnji na otvorenom.

 

Opel "adam roks" ispod haube krije potpuno nov proizvod. Pored već poznatih benzinskih motora, Opel po prvi put nudi moćni i ekonomični turbo motor sa direktnim ubrizgavanjem 1.0 ECOTEC u paru sa potpnuno novim manuelnim menjačem od šest brzina sa smanjenim trenjem. Trocilindarski motor, u celosti izrađen od aluminijuma, isporučuje 66 kW/90 ks, dok najsnažnija verzija ove linije ostvaruje 85 kW/115 ks, uz uzorno malu potrošnju i emisiju štetnih gasova, sa vrhunskim performansama i krajnje udobnu vožnju.

"Adam roks" takođe poseduje i Opelov nagrađivani IntelliLink info-zabavni sistem koji je već predstavljen u "adamu", sa svojim aplikacijama i mogućnostima povezivanja. Info-zabavni sistem ima 7-inčni ekran u boji osetljiv na dodir i

Pogledajte ponudu polovnih "opela" na sajtu Mojauto.rs

potpuno je kompatibilan sa najnovijim pametnim telefonima sa Android i Apple iOS sistemima. Ovaj sistem ne samo da je jednostavan i bezbedan za upotrebu, već je i izuzetno pristupačan, po ceni od samo 300 evra, što "roks" čini najbolje povezanim malim automobilom na tražištu, baš kao i ostale članove porodice ADAM.

Povezane teme: Opel, Opel adam, Adam roks, Hečbek

Poslednji komentari

Petar-Sijan-
Nedelja, 24. 08. 2014. 01:45h
neregistrovan korisnik
Adam nema gresku, i ja smatram da je izvanredan jer ga vozim sa zadovoljstvom .
IT
Subota, 23. 08. 2014. 14:26h
neregistrovan korisnik
Ovaj auto je flop ! Verovatno se prodaje u 100.000 primerka ali na ulicama ga ima mane od 1 u 100.000 vozila koja ulicom prođu.Pravi OPEL ADAM bi trebao da bude auto na baterije i da košta manje od najjeftinijeg adama na dizel.
Zoki
Četvrtak, 21. 08. 2014. 10:37h
neregistrovan korisnik
Zaboravljas samo to da Opel nije imao nikada predstavnika u ovom segmentu malih lifestyle vozila, tako da je prakticno krenuo od nule sa stvaranjem imidza fensi vozila, dok je taj 500 imao i pricu i prethodnika. Prodaje se tek od pocetka prosle godine, a ne vec dve godine.
Krile
Sreda, 20. 08. 2014. 22:33h
neregistrovan korisnik
Fiat 500L
moj
Sreda, 20. 08. 2014. 22:15h
neregistrovan korisnik
rodjak je kupio novog pre godinu dana. auto izgleda bas lepo i ukusno je uradjen iznutra. kada sedis u njemu oseca se trud opela da izdvoji kvalitetom izrade i materijala automobil od konfekcije u auto industriji. po mom skromnom misljenju uspeli su u tome. nisam ljubitelj opela ali je ovo veoma lep i uspesan auto. svaka cast na tome. dodao bih da su sa pomenutim presli gotovo 30 kkm za nepunih godinu dana i da su veoma zadovoljni ... bravo za inzenjere opela! ako se i ostali potrude da imaju modele sa ovako vecim mogucnostima personalizacije, ali po razumnim cenama, automobili bi dobili novu dimenziju u smislu vece zelje za nabavkom novih vozila. sto bi uticalo na mnoge ostale oblasti i pokrenulo produktivnost u svakom smislu ...
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»