Nova igračka za velike dečake

Prvog dana avgusta pušten je u pogon novi portal „Mojauto.rs“. Još savremeniji i jednostavniji jedan od naših najpopularnijih sajtova za auto oglase dobio je novi izgled i brojne napredne funkcije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Slobodno možemo reći da se danas trgovina polovnim automobilima obavlja

isključivo putem interneta. Potraga za dobrim polovnjakom započinje na internetu, a upravo tu je portal „Mojauto.rs“ da vam pomogne kako bi je uspešno i priveli kraju.

Novi sajt je atraktivniji, ali istovremeno napredniji i jednostavniji za upotrebu.

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Primera radi uvedena je brza pretraga koja vam omogućava da jednim klikom miša izaberete proizvođača, a zatim i model koji vas zanima bez potrebe za naporne prolaske kroz menije u više faza. Prosto, dva klika i eto ponude.

Početni ekran krije još par novina, tu sada možete videti i koliko je automobila prodato tokom dana, a za sve koji su neodlučni oko izbora vozila tu je i sekcija Markov izbor gde eksperti sa portala „Mojauto.rs“ svaki dan izdvajaju pojedine zanimljive polovnjake iz ponude.

Bitne promene je pretrpeo i ekran na kojem se pregledaju ponude automobila.

Pogledajte ponudu sajta mobile.de na srpskom jeziku.

Naime, korisnici sajta „Mojauto.rs“ sada na ovom ekranu zanimljive ponude mogu, jednim klikom miša, da stave u favorite. Linkovi ka tim automobilima smeštaju se na vrh stranice i mogu se u svakom trenutku pregledati.

 

Takođe i sam prikaz izabranog automobila je poboljšan. Slike su veće, a podaci i komentari vlasnika jasnije istaknuti pa je pregled ponude polovnih vozila dosta jasniji. Zanimljiva novina je i prikaz prosečne cene za izabrano vozilo na kome se vidi koliko ona odstupa od izabranog modela. Ovo treba uslovno prihvatiti jer portal vodi računa o godištu vozila, ali ne i o pređenoj kilometraži i opremi konkretnog vozila.

Portal „Mojauto.rs“ je neke stvari preuzeo i sa društvenih mreža pa je tako uveden i novi način za komunikaciju sa prodavcem. Pored klasičnog zvanja telefonom i slanja elektronske pošte, registrovanim članovima sajta „Mojauto.rs“ data je i nova mogućnost slanja poruke putem ovog portala. Portal vas obaveštava o prispeću nove poruke obaveštava simbolom u vrhu ekrana, a na vama je da odgovorite. Takođe, sada je moguće i oceniti ponuđene automobile i to u rangu od jedne do pet zvezdica

 

Unapređena je i poznata opcija „tražimo za vas“. Ona korisnicima portala „Mojauto.rs“ omogućava da izaberu marku, model, godište i okvirnu cenu nakon čega će ponude takvih automobila stizati na vašu elektronsku poštu, a sada je ova selekcija ovakvih vozila pročišćena pa na poštu stižu samo nove ponude takvih automobila.

 

Za sve oglašivače uvedena je posebna statistika. Moguće je videti koliko je puta pregledan oglas i koliko puta je potencijalni kupac klikom na sajtu tražio kontakt-

Pogledajte ponudu polovnih vozila na sajtu Mojauto.rs

telefon prodavca u poslednjih 30 dana. Na ovaj način oglašivači se i sami mogu uveriti da li im se i koliko isplatilo da doplate posebno isticanje oglasa na portalu „Mojauto.rs“. Inače, kao i ranije moguće je besplatno postaviti do dva auto-oglasa dok je oglašavanje na delu za motocikle, delove, transportna vozila i mehanizaciju i dalje neograničeno.


Posetite sajt na www.mojauto.rs i uverite se i sami.

Povezane teme: Mojauto.rs, Sajt, Polovni automobili, Internet

Poslednji komentari

focus
Petak, 08. 08. 2014. 19:00h
neregistrovan korisnik
Polovni automobili vas jedu za doručak.
Janko
Četvrtak, 07. 08. 2014. 12:57h
neregistrovan korisnik
Aha. Meni je to jako jako jako iritantno. Valjda im je spora baza?
Stanko
Utorak, 05. 08. 2014. 10:26h
neregistrovan korisnik
Sve je ovo lepo, ali džaba kad masa oglasa nema slike, šture informacije...čim se uđe malo dublje u pretragu...oćistite to... inače pohvale za redizajn, lepo izgleda
Miki
Utorak, 05. 08. 2014. 10:19h
neregistrovan korisnik
Dobar dizajn, napredak, bravo ali imate puno lažnih oglasa, bez slika, podataka..bzvz..
Mili
Utorak, 05. 08. 2014. 08:50h
neregistrovan korisnik
Sajt nije optimizovan za mobilne telefone. Smorio sam se skrolujući levo i desno po sajtu, a flash baner se ne vide. To što imaju mobilnu aplikaciju nije razlog da sajt ne bude dizajna koji se prilagođava raznim veličinama ekrana i uređaja.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»