Knjiga o Mihaelu Šumaheru uz "Auto Bild"

Od petka, 25. jula, u prodaji je 88. broj magazina "Auto Bild", uz koji čitaoci, po redovnoj ceni od 65 dinara, na poklon dobijaju knjigu o Mihaelu Šumaheru, jednom od najvećih automobilista svih vremena.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Foto: profimedia.rs

Nemački šampion, osvajač 7 titula u Formuli jedan i pobednik na 91 gran-pri trci, prošlog decembra se teško povredio posle pada na skijanju u švajcarskim Alpima i od tada, uz veliko angažovanje svoje porodice, vodi bitku za povratak u što normalniji život. Zbog teških povreda glave, 45-godišnji Šumaher nekoliko meseci je proveo u veštački izazvanoj komi, a tek pre izvesnog vremena je otpušten sa intenzivne nege iz bolnice u Grenoblu i prebačen na odeljenje za rehabilitaciju centra u Lozani, kao početak dugog procesa oporavka.


Šumaherova karijera u Formuli jedan trajala je, sa trogodišnjim prekidom, pune dve decenije, a bila je protkana brojim uspesima, ali i nekim "crnim mrljama", postupcima zbog kojih mnogi i danas osporavaju njegova dostignuća. U knjizi je svima koji žele da se upoznaju sa karijerom velikog, ali kontroverznog asa, predstavljen njegov munjeviti uspon u sam vrh svetskog auto-sporta, načini na koje je ostvario sve svoje ciljeve, kako je sa uspehom od javnosti krio privatan život, ali i kako su Šumahera videle njegove klupske kolege i najveći rivali.

Povezane teme: Knjiga o Mihaelu Šumaheru, Mihael Šumaher, Michael Schumacher, Auto Bild, Magazin Auto Bild

Poslednji komentari

CVRX
Utorak, 29. 07. 2014. 10:47h
neregistrovan korisnik
Kako voleti nekoga ko je sklon malverzacijama i nesportski se ponasa. Setite se sta je sve radio u Benetonu. Od muljanja sa gorivom, elektronikom,... A, i ponasanje na stazi mu je bilo izuzetno nesportski kao kada je namerno isekao Damon Hilla.
carrera
Utorak, 29. 07. 2014. 08:08h
neregistrovan korisnik
Nemas veze sa zivotom!
carrera
Utorak, 29. 07. 2014. 08:07h
neregistrovan korisnik
Slazem se da je reli vozacki najkomplikovanija disciplina,ali ne i da je fizicki napornija!
cowwwpa
Ponedeljak, 28. 07. 2014. 14:27h
neregistrovan korisnik
najbolji vozac u f1 je onaj koji ima navishe pobeda, a najuspeshniji je onaj koji ima najvishe osvojenih titula pa vi sad guglajte i wikujte ko bi to mogao biti ;)
Juan
Nedelja, 27. 07. 2014. 09:03h
neregistrovan korisnik
@Fan imaš pravo zbog njega su menjana pravila ali ne zbog toga da ga zaustave već da ga održe na vrhu a samim tim i Ferari.Jeste čovek veliki vozač ali prate ga toliko velike kontraverze (koje naravno njegovi fanovi neće da priznaju i žestoko osporavaju) da ta veličina ponekad je jako upitna.Previše dugo pratim F1 da bi mogao zažmiriti na dešavanja u F1 u vreme Šumaherove dominacije kako su pravila frizirana,Ferari uvek prvi znao izmenu pravila za sledeću sezonu a recimo Bridžston je gume razvijao prema Šumaherovom stilu vožnje. Inače ni sad nije F1 imuna na te stvari...evo sad recimo na Nemačkom GP-u selektivno primenjivanje pravila u kvalifikacijama i to zanimljivo da baš na Nemačkim vozačima...
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»