“Moj Auto” vas vodi na putovanje: Ostavite oglas za prodaju automobila i osvojite put u Istanbul

Portal MojAuto.rs i ovog meseca nagrađuje svoje korisnike! Postavite besplatan auto oglas za prodaju automobila i osvojite putovanje u Istanbul!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Istanbul

Svi korisnici našeg sajta u naradne 4 nedelje, počevši od ponedeljka 6. januara moći će da ostave oglas na sajtu kako bi ušli u trku za nagradu, a što bolje predstave svoj auto za prodaju , veće su šanse i da prodaju auto i da osvoje ovu vrednu nagradu.

 

Nakon novogodišnje akcije u kojoj su posetioci sajta www.mojauto.rs imali priliku da osvoje put na doček Nove godine u Krakov i odličnih reakcija korisnika, sajt mojauto.rs je rešio da organizuje novu nagradnu akciju u kojoj poklanja četiri putovanja u Istanbul. Akcija startuje na Badnji dan, u ponedeljak 6.januara, a prvi dobitnik biće poznat već za Srpsku Novu godinu 14. januara. Do nagrade se može stići veoma jednostavno, korisnici sajta www.mojauto.rs u naradne četiri nedelje treba da ostave oglas na sajtu u kome će što bolje predstaviti svoj auto za prodaju.


 

Postavljanje oglasa za prodaju automobila je potpuno besplatno i to možete učiniti OVDE.

Evo ukratko šta tačno treba da uradite:

1. Kako da osvojite putovanje u Istanbul?

Svaki korisnik sajta www.mojauto.rs koji od ponedeljka, 6. januara i u naredne četiri nedelje bude postavio/la oglas za prodaju svog automobila putem sajta www.mojauto.rs, biće u mogućnosti da osvoji putovanje u Istanbul za dve osobe. Kao i u prethodnim akcijama sajta biće nagrađen najbolje postavljen oglas svake nedelje.

2 . Koji je oglas najbolji?

Svake nedelje stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta www.mojauto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima:

• Tačnost oglasa – Sve informacije navedene u oglasu moraju biti istinite i tačne.

• Kvalitet fotografija – Cilj je što bolje fotografijama predstaviti vozilo. Da oglas lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.

• Kvalitet opisa – Kvalitetan opis u oglasu iskreno opisuje proizvod i stvara potrebu kod kupca da poželi da kupi taj proizvod.

• Cena – Najbolji oglas podrazumeva realnu cenu vozila.

Kreativnost – Budite kreativni, ne morate sve da uradite onako kako su uradili drugi. Pokušajte da na sebi svojstven način predstavite i prodate svoje vozilo.

  • Pronađite odličnog “stranca” ! – na sajtu www.mojauto.rs možete pronaći i kompletnu ponudu nemačkog sajta mobile.de. I to na srpskom jeziku!

3 . Kako se određuje pobednik?

Nakon postavljanja oglasa, jednom nedeljno stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta MojAuto.rs oceniće sve oglase dodate tokom tog perioda i odabrati najbolji oglas. Onaj za koga se oceni da je postavio najbolji oglas, dobiće putovanje za dve osobe u Istanbul. Svake sedmice imaćemo novog dobitnika, tako da će

ime prvog biti poznato u utorak, 14. januara, drugog 21. januara, trećeg 28. januara, a ime poslednjeg dobitnika znaće se 4. februara.
 

4. Kako da postavite oglas?

Posetite naslovnu stranicu sajta www.MojAuto.rs i registrujete se pomoću opcije „Registracija/Login”. Nakon uspešne registracije/prijave, kliknite na dugme „Dodaj besplatan oglas” i pratite jednostavna uputstva za postavljanje.

Povezane teme: Nagradna akcija, Polovni automobili, polovnjaci, Auto oglasi, Putovanje
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»