Audi u novoj reklami izvređao Mercedes i BMW Video

Audi je objavio novu seriju reklama za njihov "A3" koji stiže u aprilu 2014 u kojoj su pošteno izvređali svoje glavne suparnike u segmentu luskuznih automobila Mercedes, BMW i Leksus.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U formi dramatičnih ispovesti, Audi prati nekoliko ljudi koji su napravili "životnu" grešku i odabrali pogrešan luksuzni automobil, a sada su shvatili da su se duboko prevarili što su imali ikakve veze sa Mercedesom, BMW-om ili Leksusom.

 

Očigledno je novi "A3" namenjen mlađim kupcima kojima Audi predlaže da budu strpljivi do aprila i zvanične svetske premijere njihovog luksuznog automobila.

 

Na kraju reklame dobijamo i podatak o početnoj ceni od 29.900 dolara(21.700

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

evra) za šta kupci mogu da očekuju "A3" sedan sa 1.8-litarskim TFSI motorom sa 170KS. Standardna oprema uključuje panoramski krov, kožna sedišta, blutut konekciju, "bi-ksenon" farove sa LED dnevnim svetlima i šestostepeni S-tronik menjač sa duplim kvačilom.


VIDEO>Audi: "Apstinencija od luksuznog automobila":

Povezane teme: Audi, BMW, Mercedes, Reklama

Poslednji komentari

Aha
Petak, 03. 01. 2014. 21:37h
neregistrovan korisnik
Samo da mu ne crkne kvačilo na 28000 km kao mom rođaku i to još u Švajcarskoj par dana posle isteka garancije, pa zamena istog košta CHF 2000.-
Zvrle
Petak, 03. 01. 2014. 18:32h
neregistrovan korisnik
E mo's misliti, uvrteli da su ispred mercedesa, bmw, lexusa... cak se video i aston martin. A u stvarnosti - isti su kao wv, to je sad jedna firma, narodna kola. Otkad je audi a3 luksuzan auto?! Cak mislim da je i jadno - ona prepucavanja sa mercedesom i jaguarom su bila simpaticna, i nisu se vredjali. Ovo im nikako nece pomoci boljoj prodaji, upravo suprotno.
MIKI
Petak, 03. 01. 2014. 13:44h
neregistrovan korisnik
Pametni voze kvalitet, bolesnici i nepismenjakovici voze svapske sklopocije..
Dragan
Petak, 03. 01. 2014. 12:13h
neregistrovan korisnik
@Gtv i @Marko cisto da vas informisem niti je audi neka fela a niti je lamborghini neki auto evo i zasto Audi sa njihovim nerealno visokim cenama i sa enterijerom od pre dve generacije sa malo face liftinga u prosle dve godine.... sto se tice Lamborghinija poslom kojim se bavim ovde u AT sam dosao u dodir sa najnovijom verzijom Lamba .. nemogu tacno da se setim imena ono nije ni toliko bitno , bitno je to da je musterija kupila auto za sicu od 485 000 evrica i posle 4 500 km auto vise nije hteo da se pomeri.. ma ni da startuje motor...koji je uzgred budi receno iz audijevog modela R8 .. odslepao sam ga u predstavnistvo Lamborghinia u 23 bez u becu...!! proslo je od toga nedelju dana i opet isti gospodin samo ovaj put nije mu radio menjac ( AUTOMATSKI MADE BY AUDI ) saltovao je samo parne brzine dakle 2-4-6 . mislim da je poznato da je AUDI kupio LAMBORGHINI i da su sada glavni inzinjeri NEMCI...dragi moji nije audi vise pouzdana marka nekad se znalo ko stoji na autoputu sa dignutom haubom ..... BMW sad ima drustvo i AUDI nije bolji.....!!!
Dragan
Petak, 03. 01. 2014. 11:46h
neregistrovan korisnik
@Alex bez zelje da omalovazavam tvoj Auto .. ali... tvoj auto je u stvari VW-Audi za malo manje pare... VW motor - VW menjac- cak je i enterijer kao preslikan iz proslog modela passata ... ali necu da budem jedan odonih koji pljuju po tudjim autima... mogu samo da kazem da je cena jedne Octavie u stvari pravedna cena jednog Passata ! ali nemci imaju tu negde svoj ego koji im kaze da su najbolji proizvodjaci auta .... sto i nije tacno... ima i boljih . npr Peugeot ili najbolji VAN .. Renault Trafic .. sa 2.0 Tdci motorom .... koji se u malo izmenjenoj formi pravi i za OPEL kod opela se zove VIVARO..... dakle dragi moj kvaloitet nije samo kod nemaca..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»