Za tri meseca naručeno 30.000 primeraka "S klase"

Prošla su samo tri meseca od kako je nova Mercedesova "S klasa" doživela premijeru, a u kompaniji Dajmler već zadovoljno trljaju ruke, s obziroma da je do sada stiglo preko 30.000 porudžbina za novu perjanicu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Mercedes "S klase"

Koliko je ovaj početak prodaje dobar dovoljno govori podatak da je prošle godine prodato 65.000 primeraka prethodne generacije.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Uloga šeste generacije "S klase" na tržištu ima dodatnu težinu za Dajmler, posebno zbog napuštanja brenda Majbah čiji su luksuzni modeli bili perjanica kompanije.

Povezane teme: Mercedes, S klasa, Dajmler

Poslednji komentari

subjektivno
Četvrtak, 24. 10. 2013. 05:18h
neregistrovan korisnik
Auto je extra nema sta , ali nikako sebe ne bi mogao da vidim za volanom, ne znam zasto ali vise mi je auto za sedeti pozadi i placati vozaca, dok bi se u bmw 7 i audi a8 mogao nekako "videti" i za volanom. Ne kazem da su bolji niti zelim da pokrenem bilo kakvu glupu raspravu pogotovo o ovoj klasi automobila, to je samo moje subjektivno misljenje.
toplistanadrealista
Četvrtak, 24. 10. 2013. 04:45h
neregistrovan korisnik
Sigurno posteno zaradjeni!
525
Sreda, 23. 10. 2013. 21:10h
neregistrovan korisnik
nisam ni sumnjao, mada mislim da ih ima vise u NP, prvi primerak je u MNE, audi TT kada se prvi put pojavio za trziste EU oijavi se u MNE
Alo
Sreda, 23. 10. 2013. 13:18h
neregistrovan korisnik
Majstore, ja zivim u Frankfurtu i bio sam ove godine na IAA sajmu, a ova S klasa je poslednji model. Ne znas ti sam sta si video.
popp
Utorak, 22. 10. 2013. 17:14h
neregistrovan korisnik
Pa sta ako su putevi sa losi? Zivot nema reprizu pa ako nam finansijska situacija dozvoljava treba ziveti punim plucima. U krajnjem slucaju, pa sta i ako unistis auto, ti si kupio njega a ne on tebe. Da mogu da priustim auto ovog cenovnog ranga ni trenutka ne bih oklevao.