"Saab" ponovo počeo sa proizvodnjom

Kako je i najavljeno, "Saab" je juče ponovo započeo sa proizvodnjom. Sa proizvodnih traka u Trolhatanu je počela da silazi prva serija pred-produkcijskih primeraka modela 9-3 koji će služiti za testiranje novih komponenti ugrađenih u ovaj automobil.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi "Saab 9-3"

Naime, novi "Saab 9-3" je spolja gotovo u potpunosti identičan prethodnom 9-3, ali razlika ispod kože ima prilično, a s obzirom dao se značajan broj delova prethodnog modela više ne proizvodi potrebno je testirati nove

 

Novi modeli neće koristiti dobro poznatu značku, već je ova izmenjena u skladu sa ranijim dogovorom sa Scaniom i Saabovim odeljenjem za odbranu i aeronautiku.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

I dalje nisu poznate konkretne informacije o novom modelu, ali ranije je najavljeno da će ovaj model nedugo nakon početka proizvodnje proći kroz značajniji facelift koji će biti na tragu dizajna otkazanog naslednika ranijeg 9-3. Takođe, tokom sledeće godine se očekuje i lansiranje električne verzije.

Povezane teme: Saab, Proizvodnja, Novi modeli

Poslednji komentari

joge
Utorak, 24. 09. 2013. 11:15h
neregistrovan korisnik
A majke mi,kako higijena,dobro a kako vi?A da ne prodajes ovnovi?
Marko
Ponedeljak, 23. 09. 2013. 10:41h
neregistrovan korisnik
9-3 je trebalo da bude na istoj platformi kao Vectra, samo se to inzinjerima u Saab-u nije nikako svidelo pa su uzeli bazu Vectre i promenili 60% stvari, sto je naravno kostalo mnogo pa je GM resio da zavrne slavinu i ode Saab. Da je 93 ista Vectra ne bi oni propali tad al ne bi ni bili Saab kakav znamo.
Miso
Nedelja, 22. 09. 2013. 22:05h
neregistrovan korisnik
Neznam odakle vam takova informacija. SAAB ne da je bio popularan vec veoma popularan. Taj auto su kupovali ljudi koji su znali sta je kvaliteten auto I koji su htjeli da voze nesto sto ima drugacije. U svojoj klasi bili su daleko iznad svoje konkurencije u Europi a za Americki kontinent da se neprica. Nazalos nikad nisam posjedovao ali sam ih vozio I stvarno su vozila napravljena po nijeri vozaca a u tome je prednjacio model 9,5. Ponovni pocetak je fenomenalna vijest.
Dj-Antony
Nedelja, 22. 09. 2013. 08:25h
neregistrovan korisnik
Nikada nisu ni bili popularni kao marka.Mozda ovi noviji modeli bice ako im se posreci.
Lexus
Subota, 21. 09. 2013. 13:25h
neregistrovan korisnik
Nisu u pravo sledeci put procitaj uputstvo kako e lako promeniti sijalice,inace kod svi Auta je isto nemoguce ali moze,Saab je skoro najeftiniji auto da serveras puno jeftin auto dobar kvalitet ako sporedis sa Audi Vw Mb BMW a skoro tri puta jeftinije u istu Klasu Opel posto je GM Familijata a stase radi o interim imaju jedino od najudobnije sjedala ja znam puno taxista i koji puno putuje promeni za Saab sjedala radi udobnost Saab posle 2003 god. Je dobar Aauto.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»