Prodaja grupe Folksvagen gotovo stagnirala u avgustu

Najveći evropski proizvođač automobila, grupa Folksvagen, saopštio je juče o tek slabašnom rastu prodaje u avgustu zbog "teških prilika" na ključnom evropskom tržištu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

VW-ove isporuke su u prošlom mesecu porasle 0,1 posto i isporučeno je 720.400 automobila. U osmomesečnom periodu zaključno sa krajem avgusta povećane su 4,5 posto, uz isporučenih 6,17 miliona automobila, objavio je ovaj proizvođač automobila sa sedištem u Volfsburgu.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Slabi rast u avgustu je najslabiji mesečni rezultat grupe u ovoj godini.

 

Prodaja u Evropi je u osmomesečnom periodu pala za 3,3 posto u odnosu na isti prošlogodišnji period, na 2,39 miliona automobila, navode u VW-u.

Povezane teme: Folksvagen, Prodaja, Golf

Poslednji komentari

Molder
Četvrtak, 19. 09. 2013. 21:09h
neregistrovan korisnik
Slazemo se u jednom-da su nemacki automobili generalno najbolji:)Ipak neke nemacke firme preteruju sa cenama pa zapravo prodaju brend i slavu.Taj golf koji je nesporno dobar auto nije bolji od nekih koliko kosta...Moj budzet je skromniji,birao sam izmedju Golfa 4 i Fokusa oba 2001 sa istim motorom.Moje iskustvo je da je fokus neuporedivo bolji i ako je bio cak 50% jeftiniji,odgovorno tvrdim...Isto kao sto je moj drug kupio passata 2012 godiste za koga je Volvo S60 isto godiste limuzincina...Vozio ih oba...Tako da vredi razmisliti:)
DJ
Sreda, 18. 09. 2013. 21:44h
neregistrovan korisnik
Ok,sve je to super ali mislim da tekstovi na forumu nisu merodavni ni malo! Jer ovde svako svog konja hvali... Ja vozim Toyotu Auris,a kum vozi Golf 6 i najblaze receno Auris je kilometrima iza Golfa (za ostala auta ne znam)! Ista je cena bila ova dva modela... I osecaj u toku voznje,ugodjaj u kabini,materijali izrade su daleko bolji u Golfu! Nema sumnje da japanci prave odlicne automobile ali jednostavno moje misljenje je da su nemci i dalje bolji! I u potpunosti je cena realna kad je Golf u pitanju!
Molder
Sreda, 18. 09. 2013. 18:12h
neregistrovan korisnik
Vozio sam dosta automobila ne sve naravno,ali misljenje se ne temelji samo na sopstvenoj voznji.Citajuci i gledajuci gomilu testova,misljenja drugih vozaca i prostog uporedjivanja cena i performansi pojedinih modela lako se stize do zakljucka da vw(smatram da nemci prave najbolje automobile) ipak ne vredi toliko koliko kosta...
DJ
Sreda, 18. 09. 2013. 08:03h
neregistrovan korisnik
A ti si vozio sve te automobile pa znas?!
hunter
Utorak, 17. 09. 2013. 01:26h
neregistrovan korisnik
Imas i sad opciju staro za novo, u vecini salona i kod nas, da ne pricam za evropu i svet..Sta mislis kako u nemackoj itd menjaju kola, ostavi jedan, uzme drugi na kredit po dobrim uslovima i dobrim standardom, primanjima.. E sad to sto su kod nas krediti takvi kakvi su, a auto kuce procenjuju to "staro" tako kako procenjuju, to je sad druga stvar..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»