Ju Es Ej tudej: Fijat 500L - najbolji način da vas primete za malo novca

Novi "Fijat 500L", koji se od prošlog meseca nalazi na američkom tržištu, ima karakterističan izgled, spada u red jeftinih vozila i u sebi nosi svoje evropsko poreklo, piše dnevni list "Ju Es Ej tudej" (USA Today), u tekstu posvećenom automobilu koji stiže iz kragujevačke fabrike.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Najtiražniji dnevnik navodi da trenutno na putevima SAD nema vozila koje je slično novom "Fijatovom" automobilu, opisujući ga kao udoban, pouzdan i dovoljno velik za američke standarde.


"On je odlična kombinacija mini-krosovera, podjednako prilagođenog da ide kroz grad, kao i za duga putovanja po auto-putevima. Sa ručnim menjačem od šest brzina, apsolutno je eksplozivan vožnji", ocenjuje se u analizi "Ju Es Ej tudeja".


Američki dnevnik hvali i stakleni krov na "Fijatu 500L", navodeći da on vozilu daje osećaj otvorenosti i prostora, a uz sve pomaže i za bolji pregled tokom vožnje.
"Sa cenom osnovnog Pop modela od 19.100 dolara, 'Fijat' je najjeftiniji način da vas primete. Čak i najskuplji Loundž model, sa kožom i automatskim menjačem ne prelazi 27.895 dolara", dodaje se u tekstu.


Američki dnevni list ističe da je, i pored toga što je "Fijat" sklopljen u "srpskoj fabrici koja je pravila sumorni 'Jugo' tokom osamdesetih godina", njegov osnovni kvalitet odličan.


"Ako se americkim kupcima svidi njegov izgled i donekle nepoznato ime Fijata na ovim prostorima, 500L bi mogao da bude prvi italijanski automobil koji će biti prihvaćen u SAD", zaključuje se u tekstu.

Povezane teme: Fiat 500L, SAD, Automobili, Fijat Srbija, Fijat 500L

Poslednji komentari

vlada
Ponedeljak, 22. 07. 2013. 11:13h
neregistrovan korisnik
krs i nakaza od auta plafon 7000evra onda dotle da se razmislja?
Niko
Nedelja, 21. 07. 2013. 12:51h
neregistrovan korisnik
Je li rodjak, je l' ti dobro ? Koji bre SUV ? Cime se ti radis ?
bob88
Petak, 19. 07. 2013. 23:48h
neregistrovan korisnik
Za USA tržište 1.4. turbo od 160 ks , tako da se nemože praviti poređenje sa cenama o Evropi a pogotovo ne kod nas gde je ugrađeno mnogo manje opreme.
sz
Četvrtak, 18. 07. 2013. 10:33h
neregistrovan korisnik
mozes i da kupis plac od 10ari sa kucom negde u blizini fruske gore... aj da vise prestanemo sa glupim poredjenjima ok? poz
Sava
Četvrtak, 18. 07. 2013. 10:25h
neregistrovan korisnik
Ovaj auto je pravljen za izvoz a ne za domaće trzište i za Zapadni standard je baš jeftin!! Auto je fenomenalan i biće vrlo uspešna priča.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»