Kadilak CTS - američka lepotica na drumu

"Kadilak CTS" je automobil čiji je zadatak da i pored pretnje bankrotom održi visoku reputaciju proizvođača, koji ni u teškim trenucima ne želi da posustane pred luksuznim konkurentima. Samo nekoliko dana pred premijeru na Salonu automobila u Njujorku, na internetu su se pojavile prve fotografije automobila koji će svojim bogatim budućim vlasnicima ponuditi V6 agregat sa dva turbopunjača i 420 konjskih snaga.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prednji deo vozila karakteriše rešetka sa logom proizvođača uz veoma upadljivi LED svetlosni niz na bočnim delovima

Kod ovog automobila sve itgleda na vrhunskom nivou. Limuzina, koja ujedno ima previše agresivnosti, pogodno je tle za elegentnu vožnju, koja po potrebi može veoma lako poprimiti elemente sportske vožnje.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Prednji deo vozila karakteriše rešetka sa logom proizvođača uz veoma upadljivi LED svetlosni niz na bočnim delovima, po čemu bi "Kadilak CTS" mogao postati prepoznatljiv.

 

Pozadina automobila je nešto "smirenija" i u velikoj meri podseća na standardan "Kadilak" obrazac, ali u osetno osveženom izdanju.

 

Unutrašnjost je priča za sebe i predstavlja pravo iskušenje za sve ljubitelje dobrog dizajna. I ovde je itekako prisutna kombinacija elegancije i dinamičnog duha, što se ogleda kroz upotrebu visokokvalitetnih materijala i hromiranih elemenata, kao i kroz prisustvo sportske instrument table.

 

Ostale informacije o "Kadilak CTS-u" nisu još poznate, ali je izvesno da bi ovaj automobil već nakon premijere u najvećem gradu Amerike, mogao ozbiljno uskomešati duhove u krugovima kupaca koji ovakve modele žele videti baš u svojim garažama.

Povezane teme: Kadilak, Automobili, SAD, Mojauto.rs, MojAuto.rs, Mojauto

Poslednji komentari

VladaNbg
Petak, 29. 03. 2013. 22:45h
neregistrovan korisnik
Ne znam da li je lepši spolja ili unutra.
cfh
Četvrtak, 28. 03. 2013. 18:42h
neregistrovan korisnik
Sva sreca pa smo izmislili Amere! Spasiba
pobrkao-si-loncice
Četvrtak, 28. 03. 2013. 05:09h
neregistrovan korisnik
Ako mislis da neko kupuje ferarija I bugatija I pagani zondu na kredit pa zbog visoke rate nema za virsle za dorucak. U kojoj ti dimenziji zivis, Ali sam siguran da ti I vlasnik bugatija niste bas na ti
techa
Četvrtak, 28. 03. 2013. 05:03h
neregistrovan korisnik
Pa I Ameri imaju preko 30 proizvodjaca super automobila za koje prazilukovici nikad culi nisu a bolji brzi I od ferarija, porshea, Aston Martina. Ali to se pravi I prodaje onima koji imaju. Porse I ferari moze da ima svaka malo bolja susa a Shelbi kobra od pre 40 godina, ford gt, venom, I da ne nabrajam to moze da kupi Samo veliko ****
techa
Četvrtak, 28. 03. 2013. 04:53h
neregistrovan korisnik
Salis se