"Hjundai" dovozi u Pariz "i30" sa troja vrata

Za sve ljubitelje "Hjundaijevog" modela "i30" stiže vest da je južnokorejski proizvođač za predstojeći Salon automobila u Parizu pripremio verziju ovog popularnog modela sa troja vrata. Ova vest, propraćena prvim fotografijama, dolazi svega nekoliko dana nakon što je sestrinska kompanija "Kia" predstavila "Pro sid" sa troja vrata. Na ovaj način, model sa troja vrata postaje treći u gami pod oznakom "i30", nakon heča sa petora vrata i turer estejt verzije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 "Hjundai" se na ovakav potez odlučio u sklopu svoje nove dizajnerske politike, koja je popularno nazvana "tečna skulptura". Novi dizajnerski stil doneo je veću agresivnost i pojačani stakleni izgled modelu "i30".

 

Uz to, automobil je dobio i na dinamičnosti, a vozač i suvozač na komfornosti prilikom ulaska i izlaska iz vozila.

 

Prodajete polovni automobil? Postavite besplatan oglas

Promene se uočavaju i u predelu prednjeg branika, koji izranja iz rešetke, a propraćen je i redizajniranim svetlima za maglu i vožnju po danu. Kompletiranju prilično pozitivnog ukupnog vizuelnog utiska doprinosiće set posebno dizajniranih točkova.

 

Što se agregata tiče, njihova paleta je ostala ista kao kod modela sa petora vrata, zajedno sa šestostepenim manuelnim i automatskim menjačem. U "Hjundaiju" tvrde da će verzija sa 126 konjskih snaga, dobijenih iz 1,6-litarskog dizelaša, emitovati svega 97 g/km CO2, dajući najbolji odnos snage i efikasnoti u segmentu.

 

"Hjundai i30" sa troja vrata debitovaće sa pariskom salonu krajem meseca, a detalji oko cene i kompletna specifikacija očekuju se nakon premijere.

Povezane teme: Hjundai, Hjundai i30, Novi model, Automobili, Mojauto.rs, MojAuto.rs

Poslednji komentari

Efendija
Ponedeljak, 24. 09. 2012. 11:27h
neregistrovan korisnik
Izgleda da Korejanci ne mogu da se otmu kopiranju. Preslikani Reanult Megane.
E46-325i
Četvrtak, 20. 09. 2012. 23:25h
neregistrovan korisnik
Kad sam rekao "gospoda azijati" mislio sam na koreance o kojima i jeste rijec.....A ti nemoj molim te da mi poredis Toyotu i ostale japance koji su bar jednu svjetlosnu godinu ispred Hyundai (kako li se vec pise) sa najnovijim androidom 4.0. 1....:-)
Srdjan-5882
Četvrtak, 20. 09. 2012. 22:17h
neregistrovan korisnik
Ma u svakom ovlascenom servisu su skupi. Vozio japance i nemce probao azijate ali svi imaju jedno zakednicko- gore navedeno prednjace samo francuzi.
Lupas
Četvrtak, 20. 09. 2012. 19:31h
neregistrovan korisnik
Ne znas sta pises. Za tu cenu auto je perfektan. Zato Evropljanin za istu cenu daje kantu od kola. Azijati kao imaju odlicna vozila i renomirane marke, kao i sve ostale tehnicke uredjaje koji su za nas, da kazem, Zapadnjake, u domenu naucne fantastike. Pogledaj samo Mitsubishi, Hondu, Toyotu, Nissan, Subaru itd. To su vrhunski proizvodjaci vozila, posebno terenskih kojima evropski niti americki terenci u istom cenovnom rangu ne mogu da primirisu ni po cemu. Isto vazi i za obicna vozila.
alex
Četvrtak, 20. 09. 2012. 09:26h
neregistrovan korisnik
e prvo za sve, hyundai drzi kiu kao sto pezo drzi citroena, svski hyundai za informaciju ima pocinkovan lim, motori u hyundaiju i kia-ji su totalno isti, pogledajte motor u i20 i u rio-u, i videcete sa si to isti motori sa istim rasporedom kso i konjazom i zapreminom. pa onda pricajte gluposti.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»