"Auto Bild" vas ponovo vodi na Hungaroring

Ko bi pomislio da ćemo posle prvih sedam trka šampionata Formule 1 imati sedam različitih pobednika? Dobro, Alonso je u Valensiji "pokvario" niz, ali uzbuđenja i dalje ima na pretek. "Auto Bild" svojim čitaocima i ove godine omogućava da postanu deo najbržeg karavana na svetu tako što će sa tribina staze Hungaroring u Budimpešti pozdraviti najbolje vozače današnjice Hamiltona, Alonsa, Fetela, Vebera, Batona...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Sve što je potrebno da uradite je da do 20. jula na imejl adresu f1@ringieraxelspringer.rs pošaljete vaš predlog na pitanje: "Čega nema, a želeli biste da čitate i vidite u "Auto Bild?". Žiri sastavljen od novinara srpskog izdanja "Auto Bilda" će pročitati sve vaše sugestije, zapažanja, kritike a nadamo se i pohvale i 15 čitalaca će obradovati sa po dve jednodnevne ulaznice za Veliku nagradu Mađarske, koja se vozi 29. jula na stazi u Hungaroringu. Sinovi mogu da povedu očeve, devojke svoje momke ili da najboljeg druga nagradite jednodnevnim spektaklom Formule 1. 

Međutim, to nije sve. Troje čitalaca ćemo obradovati i paketom "Auto Bilda" kao i prilikom da budu deo test ekipe "Auto Bilda". Zato vas molimo da pored predloga napišete koji biste automobil želeli da testirate. Molimo vas samo da izbor omiljenog automobila svedete na modele koji se prodaju u Srbiji, kako bismo bili u mogućnosti da ispunimo vašu želju.

 

Ulaznice za auto-moto svet
Partner nakcije "Auto Bilda" je međunarodna kompanija "Gpticketshop" koja pored ulaznica za trke Formule 1 prodaje ulaznice i za druga velika auto-moto takmičenja poput Moto GP, DTM, WTC i Superbajk šampionata. Zainteresovani za više informacija mogu da posete internet sajt kompanije i da se obaveste o paketima i ulaznicama za omiljeno takmičenje.

www.gpticketshop.com


Unapred vam se zahvaljujemo na učešću u nagradnoj igri, a imena dobitnika ćemo objaviti u broju koji je na kioscima 27. jula.

Povezane teme: Auto Bild, Formula 1, Hungaroring, Velika nagrada Mađarske

Poslednji komentari

Mile
Ponedeljak, 02. 07. 2012. 11:27h
neregistrovan korisnik
sve pohvale, ja bih voleo vise informacija o malim i jeftinijim modelima /A,B seg.-do 12000 E, i vise teh.karakteristika motora kako "obicnih" tako i F1,
Sasavasicdeltaautomoto
Petak, 29. 06. 2012. 12:23h
neregistrovan korisnik
Posto vam je casopis jedan od boljih u vezi automoto soua nebih nista menjao,jedino leti neke patrole u vezi putnih destinacija kako otici i kako se vratiti sa mesta gde putuju srbi jer nemoramo samo tad da jurio casopis SAT PLUS.
Bwana
Petak, 29. 06. 2012. 09:40h
neregistrovan korisnik
Pored imena pobednika, da li cete objaviti i pobednicke sugestije, da ne ispadne da su sve braca od tetki clanova redakcije imali najbolje savete!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»