Tojota

Upoznajte "tojotu" koja razmišlja!

Upoznajte "tojotu" koja razmišlja!Video

Autonomna vožnja je definitivno budućnost saobraćaja, a to su pokazali i izlagači na Salonu elektronskih tehnologija u Las...»

Tojota C-HR je stigla u Srbiju!

Tojota C-HR je stigla u Srbiju!

Mesec dana od početka proizvodnje, istovremeno kada i na većini evropskih tržišta, novi model “C-HR”, stigao je i u Tojotine...»

BMW motori za novu Tojotu korolu

BMW motori za novu Tojotu korolu

U početku možda nije izgledalo tako, ali saradnja BMW-a i Tojote na tehničkom nivou će otići dalje od zajedničkog razvoja...»

Četvrtak, 24. 11. 2016. - 13:01h izmena vesti 08:58h | Komentara: 6
U Madridu testiramo novu Tojotu C-HR

U Madridu testiramo novu Tojotu C-HRVideo

Ekipa „Auto Bilda“ je i pored štrajka u Lufthanzi uspela da nekako stigne do Madrida na prvu test vožnju Tojotinog krosovera „C-HR“. Oči u oči, uverili smo se da su Japanci ostali verni konceptu predstavljenom...»

Ponedeljak, 14. 11. 2016. - 16:04h | Komentara: 8
VW je prvi i pored slabije prodaje

VW je prvi i pored slabije prodaje

Prodaja novih automobila u Nemačkoj i Francuskoj je bila usporena u oktobru, dok Italijani nastavljaju da kupuju kao da sutra ne postoji. U oktobru je zabeležen pad o 0,5 odsto na pet najvećih evropskih...»

Sreda, 09. 11. 2016. - 15:47h | Komentara: 5
U Turskoj počela proizvodnja "tojote C-HR"

U Turskoj počela proizvodnja "tojote C-HR"

Tojota je u fabrici u turskom gradu Sakarija počela sa sklapanjem novog modela „C-HR“ koji bi do kraja meseca trebalo da stigne u Srbiju. Japanci su u fabriku uložili 350 miliona evra (zaposleno je još...»

Sreda, 19. 10. 2016. - 09:59h | Komentara: 11
"Avensis" odlazi u penziju

"Avensis" odlazi u penziju

Posle „honde akord“, još jedna japanska limuzina se bliži trajnom penzionisanju. Naime, Tojota ozbiljno razmišlja da odustane od nove generacije modela „avensis“, koja bi trebalo da se pojavi 2018. godine....»

Petak, 07. 10. 2016. - 14:48h | Komentara: 0
WRC 6 - proverite koliko ste dobar reli vozač!

WRC 6 - proverite koliko ste dobar reli vozač!Video

Konačno, počela je prodaja dugo očekivanog šestog nastavka video igre World Rally Championship (WRC). „Zarazna“ igra koja dobija novu „epizodu“ posle tačno godinu dana će biti dostupna za PlayStation 4,...»

Četvrtak, 06. 10. 2016. - 14:12h izmena vesti 14:57h | Komentara: 0
Ponavljanje je majka parkiranja

Ponavljanje je majka parkiranjaVideo

Ponekad rečima ne možete da dočarate ono što oči vide, a ponekad je to i nepotrebno. Pogledajte klip iz Kine i kažite nam da li je ovo najgori pokušaj izlaska sa parking mesta ikada?...»

Četvrtak, 06. 10. 2016. - 13:07h | Komentara: 0
Sajam automobila u Nišu od petka do nedelje

Sajam automobila u Nišu od petka do nedelje

Tradicionalni “Auto Moto Fest 2016.” sajam automobila održaće se u niškoj hali “Čair” od petka do nedelje. Sajam će okupiti ljubitelje automobila i motora uz bogatu ponudu prateće opreme....»