Saznajte koje gume su dobre, a koje su za izbegavanje - Veliki AUTO BILDOV test zimskih guma

Svake godine Auto Bild sprovodi veliki test zimskih guma koji nam otkriva koje gume su bezbedne za upotrebu, a koje nisu. Ove godine se na početku testiranja našlo čak 50 guma, a samo je 20 prošlo testove kočenja...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kažu da posle vrelog leta dolazi hladna zima. Svi vozači treba da budu spremni na potpuno drugačije uslove na putevima koji nas uskoro očekuju. Prvo o čemu treba misliti su zimski pneumatici. Ko na vozilu ima potrošene gume sa dubinom šare ispod četiri milimetra ili gumu stariju od šest godina, treba da zna da ove zime mora da ih zameni novim kako bi bezbedno učestvovao u saobraćaju.
Ali, koju gumu izabrati? Samo u dimenziji 195/65 R15 ekipa Auto Bilda je testirala preko 50 brendova. Testovi su održani na snegu na krajnjem severu Evrope, zatim po kiši, kao i po suvoj podlozi. Takođe su sprovedei testovi efikasnosti, kao i trošenja guma. Kompletan test zimskih autoguma pogledajte OVDE.

Takođe, kada ste se dobro infomisali o kvalitetu i performansama vreme za odluku i kupovinu. Što se tiče biranja i kupovine guma, to je najlakše obaviti putem interneta gde na jednom mestu možete najlakše naći ono što vam treba i poručiti odgovarajuće gume.
 

Na portalu www.gumamax.com možete naći sve što vas interesuje prilikom kupovine guma. Ponuđena pretraga je po dimenzijama guma ili po modelu automobila, za svaku gumu je prikazan DOT broj i količina dostupna za poručivanje, izabrane gume možete porediti sa drugim gumama , možete ih poručiti i direktno na sajtu i da izaberete način plaćanja. Postoji i mogućnost besplatne isporuke guma prodavnicama ili servisima navedenim na sajtu, ili na kućnu adresu, u skladu sa Vašim željama.

Povezane teme: zimske gume, test guma, auto gume, autobild
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»