Evo kako da uštedite na gorivu!

Nova serija teretnih pneumatika FUELMAX PERFORMANCE sa do sada najboljim stepenom iskorišćenja goriva.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Nova serija teretnih pneumatika koje Goodyear predstavlja na sajmu privrednih vozila IAA 2018 može voznom parku sa sto vozila da uštedi 290.000 evra godišnje na troškovima za gorivo , a proizvođačima teretnih vozila pomaže da zadovolje sve strože zahteve u pogledu emisija. Na sajmu su takođe predstavljene i dve nove mobilne aplikacije za Goodyear Proactive Solutions koje prevoznicima donose dodatne prednosti pri upravljanju pneumatika.
 

Kranj, 25. septembar 2018. – Goodyear na sajmu privrednih vozila IAA 2018, koji se odvija od 20. do 27. septembra u nemačkom gradu Hanover, predstavlja FUELMAX PERFORMANCE, seriju Goodyearovih teretnih pneumatika sa najboljim stepenom iskorišćenja goriva do sada. Sa njima vozni parkovi koji obavljaju prevoz na duge pruge mogu da uštede gorivo, a proizvođači teretnih vozila da zadovolje sve strožije zahteve u pogledu emisije CO2.

















Novi pneumatici postižu na EU oznaci klasu A za uštedu goriva, klasu B za prianjanje na mokroj podlozi, jedan zvučni talas za spoljašnju buku pri kotrljanju i poseduju zimske performanse, što dokazuje oznaka 3PMSF. To su takođe prvi Goodyearovi teretni pneumatici sa tehnologijom smeše sa punom silikom koja je ključni element za malu potrošnju goriva i odlično prianjanje na mokrom kolovozu. Njihova konstrukcija obezbeđuje pre svega ravnomernu distribuciju pritiska površine naleganja na podlogu, što omogućava pravilno habanje i veliku kilometražu, bez obzira na opterećenja koja donose prevozi na duge pruge.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: goodyear, ušteda goriva, teretni pneumatici
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»