SRBIJI milijarde za izgradnju autoputeva

Srbija je na prekretnici investicija u putnu infrastrukturu i od sledeće godine gradiće se novi autoputevi i koridori, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović tokom posete Koridorima Srbije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Mihajlović je nakon sastanka sa direktorima Koridora i Puteva, Zoranom Babićem i Zoranom Drobnjakom, rekla da je zato prvi put posetila preduzeće Koridori Srbije. Kako je rekla, sledeće godine počinje novi investicioni ciklus u infrastrukturu od pet milijardi evra, od čega će polovina biti za izgradnju autoputeva.

 

- Počinjemo sledeće godine izgradnju nekih novih koridora i autoputeva. Pričamo o Moravskom koridoru, autoputu Mira, odnosnoj prvoj deonici od Niša do Pločnika i drugim i sada se bavimo projetno tehničkom dokumentaciju - navela je ministarka.

 

Mihajlović je pohvalila Koridore Srbije, ističući da sada postoji mnogo bolja organizacija nego pre dve godine i da je zato zahvalila direktoru i zaposlenima na zajedničkom radu.

 

Kako kaže, Koridori Srbije završavaju putni Koriodor 10 i rade kao nadzor na Koridoru 11, a pred njima se nalaze i novi projekti pošto će to preduzeće biti invetitor za Moravski koridor od Pojata do Preljine, zatim za autoput Mira od Niš do Merdara i Fruškogorski koridor.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: Autoput, investicije, izgradnja
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»