Ako kupite Nissan Qashqai - dobijate FENOMENALAN POKLON!

Ušteda pri kupovini Qashqaia 1.2 DIG i do 3.000 evra. Pulsar 1.5 DCI Acenta NC po posebnoj ceni od 15.890 evra sa PDV-om. Vaučer za trodnevni besplatan boravak na Zlatiboru.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

 

Avgustovske vrućine „tope“ cene ovlašćenog dilera Nissana, beogradskog LF Auto Centra: najpopularniji i najtraženiji model pomenutog japanskog proizvođača – Qashqai, s motorom od 1,2 litra (115 KS) i opremom N-Connecta i N-Connecta Plus LED nudi se uz popuste koji dostižu i do 3.000 evra.
 

Ovi automobili, koji već po osnovnoj specifikaciji spadaju u izuzetno opremljene, između ostalog, imaju i AVM (Around View Monitor – sistem četiri kamere koje omogućavaju pogled oko vozila pod uglom od 360 stepeni), inteligentni ključ sa START/STOP tasterom, prepoznavanje saobraćajnih znakova, upozorenje na izlazak iz trake, prednje i zadnje parking senzore, sistem za izbegavanje frontalnog sudara, dvozonski automatski klima-uređaj, Nissan Connect Gen2 Kai sedmoinčni ekran, 18-inčne aluminijumske naplatke itd. U verziji N-Connecta dostupna je bela boja, a u N-Connecta Plus LED u ponudi su verzije u bronzanoj, bordo, plavoj, perla-beloj, night shade i crnoj metalik boji, kao i beloj nemetalik.

Uz Qashqai, u posebnoj ponudi je i model Pulsar 1.5 DCI Acenta NC koji košta 15.890 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama), koji, između ostalog, u ovom paketu opreme ima GPS navigaciju, kameru za pomoć pri kretanju unazad, dvozonski automatski klima-uređaj, inteligentni ključ sa START/STOP tasterom, radio sa CD-om i šest zvučnika, prednja svetla za maglu, elektro-podesive spoljne retrovizore sa pokazivačima smera, halogena prednja svetla, 17-inčne aluminijumske naplatke… Ovo vozilo dostupno je u crnoj metalik, bronzanoj metalik i perla beloj metalik boji.
 

Ali, osim posebnim cenama, Nissan-LF Auto Centar će tokom promotivne prodaje ova dva modela svakog kupca nagraditi i vaučerom za trodnevni besplatan boravak (dva noćenja) u hotelu MONA na Zlatiboru. Tako će, pored lepog odmora, putem do Zlatibora i vožnjom po okolini vlasnici moći da se upoznaju i sa svim pogodnostima koje im pruža njihov novi automobil.

 

Povezane teme: nissan, Qashqai, noviteti
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»