Volvo je predstavio budućnost komfora - Futurizam iz Skandinavije

Kompanija Volvo u Pekingu je promovisala koncept „S90 ambiens“ koji će premijerno sinhronizovati vizuelnu, zvučnu i mirisnu dimenziju. Na taj način, u limuzinama sutrašnjice Volvo želi da kreira oazu spokoja...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ta harmonija za Volvo će označiti prekretnicu u želji da se kupcima u premijum klasi ponudi drugačije, prvoklasno iskustvo. Studija „S90 ambijens“ debitovala je u Pekingu, što je samo još jedan u nizu pokazatelja da je tržište Kine perspektivno i veoma konkurentno.
Namenjen upotrebi u prenaseljenim gradovima, „S90 ambijens“ želi da vožnju po zakrčenim bulevarima učini makar malo prijatnijom. Osnovna ideja je vezana za potrebu da se kupcima isporuči automobil koji će animirati čula, kao nikada do sada.
U praksi, elegantna Volvo limuzina nudi naprednu aplikaciju za mobilni telefon, koja sinhronizuje vizuelne teme, mirisnu notu i muziku u luksuznom enterijeru. Ovakav vid tretmana omogućava jednistvenu personalizaciju, pa će u skladu sa željama i raspoloženjem putnicima stajati na raspolaganju prirodne pozadine na „nebu“ enterijera, koje prati jedinstveni niz mirisa kompanije Byredo.

Muzičku temu će birati budući vlasnici, dok je za ambijentalni zvuk zadužena renomirana kompanija „Bowers&Wilkins“. Na taj način Volvo ne krije velike ambicije u klasi ekskluzivnih automobila, koje je potvrdila šestocifrena prodaja za 2017. godinu na teritoriji Kine.

 

Povezane teme: Volvo, S90 ambiens, ekskluzivni automobil
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»