POČINJE VELIKA NAGRADNA AKCIJA MAGAZINA AUTO BILD

Prilika za sve koji žele da budu test vozači

Da li biste želeli da budete test vozač na ceo jedan vikend ili da osvojite set novih guma u vrednosti do 70.000 dinara, možda sjajan Red Bull Racing paket ili 10 besplatnih pranja vozila u OMV Top Wash perionicama? Kako do nagrada piše u novom broju magazina Auto Bild koji možete kupiti već danas

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Auto Bild je rešio da u prvim lepim danima obraduje svoje čitaoce. Ako želite da budete test-vozač na ceo jedan vikend, magazin Auto Bild vam pruža mogućnost da uživate u vožnji „mercedesa A-klase“, ili „renoa kaptur“, ili „dačije daster“ ili „opel kroslenda X“ koji mogu biti samo vaši na par dana i to sa punim rezervoarom goriva. Osim toga, spremna je i vredna nagrada u vidu seta novih guma marke Kleber u vrednosti do 70.000 dinara. To nije sve, jer i srećni dobitnici mogu da osvoje vredan Red Bull Racing paket, i na kraju, u želji da vam automobil bude čist, tu su i dva vaučera za po 10 besplatnih pranja vozila na OMV benzinskim stanicama opremljenim Top Wash perionicama.
Sve što vi treba da uradite je da ste iskreni zaljubljenik u automobile i da kratku priču o sebi i svom vozilu pošaljete na adresu redakacije magazina Auto Bild. Ali, tačna pravila o tome kakva ta priča treba da bude i kako vam možda donese neku od ovih vrednih i zanimljivih nagrada, nalaze se 182. broju magazina Auto Bild koji je u prodaji.

„Mercedes A-klase“, ili „reno kaptur“ ili „dačija daster“ ili „opel kroslend X“ mogu biti samo vaši tokom jednog vikenda i to sa punim rezervoarom goriva

 

U ovom broju čeka vas još i test prvog Mercedesovog pik-ap vozila, X-klase, ali i utisci iz prve vožnje „škode vižn X“. Uz to, redakcija magazina Auto Bild napravila je „žurku“ povodom rođendana legendarnog američkog modela „ford mustang“ na čak 16 strana. Izdvojili smo i 11 ključnih novina koje su došle sa Izmenama Zakona o saobraćaju. Na testu polovnjaka našao se „pežo 308“, ali i „lada 4x4“ poznatija kao „niva“. Na uporednom testu tu su džepne rakete – „smart brabus“ i „VW ap GTi“, dok rubriku „Jangtajmer“ krasi jedna „čista petica“ – BMW 525i.


OPŠTI USLOVI UČESTVOVANJA I PRAVILA NAGRADNE AKCIJE
»AUTO BILD PROLEĆNA NAGRADNA AKCIJA«

Član 1.
- Organizator Akcije -

Nagradnu Akciju »AUTO BILD PROLEĆNA NAGRADNA AKCIJA« (u prethodnom i dаljem tekstu: Akcija) organizuje Izdavačko društvo "Ringier Axel Springer" doo, iz Beograda, ul. Žorža Klemansoa br. 19, Beograd, matični broj: 17134990, PIB: 100000889 (u daljem tekstu: Organizator) a koja se sprovodi u časopisu Auto Bild, u periodu od 13.04.2018. godine (od 00.00 časova) do 11.05.2018. godine (do 23.59 časova).

Član 2.
- Učesnici Akcije -

Učesnici Akcije mogu biti svi punoletni građani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji i koji prihvate Opšte uslove učestvovanja i pravila nagradne Akcije »AUTO BILD PROLEĆNA NAGRADNA AKCIJA« (u daljem tekstu: Pravila Akcije) (u daljem tekstu: učesnik).

Član 3.
- Sprovođenje Akcije -

U cilju sprovođenja Akcije, Оrganizator će na svojim zvaničnim društvenim kanalima izdanja Auto Bild, jasno istaći Pravila Akcije, kao i uputstva učesnicima Akcije i obaveštenje o nagradnoj Akciji.

Član 4.
- Učestvovanje u Akciji -

Svako zainteresovano lice, koji ispunjava uslove predviđene članom 2. Pravila Akcije, može učestvovati u Akciji, tako što će u periodu definisanom u čl. 1. Pravila Akcije poslati Priču o sebi i svom automobilu na e-mail adresu: autobild@ringier.rs ili poštom na adresu: ul. Žorža Klemansoa br. 19, 11000 Beograd.

Priča ne sme da bude duža od 5.000 karaktera, a može sadržati do 5 fotografija, a na kojim fotografijama ne smeju biti prikazana fizička lica (u prethodnom i daljem tekstu: „Priča“).

Pored Priče u okviru istog e-mail/pisma potrebno je da učesnik dostavi svoje osnovne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta i kontakt telefon, a sve za potrebe kontaktiranja učesnika u slučaju da učesnik bude izabran za dobitnika nagrade u Akciji.

Priče dostavljene putem Auto Bild Facebook i Instagram naloga neće biti uzete u razmatranje.

U Priči nije dozvoljeno navoditi ime i prezime osobe na koju se ista odnosi.

Svaki učesnik može dostaviti neograničen broj Priča, ali može osvojiti samo jednu nagradu.

Organizator zadržava pravo da ne objavi Priče neprikladne sadržine i/ili suprotne pozitivnopravnim propisima Republike Srbije i/ili poslovnom i uređivačkom politikom Organizatora, Priče u kojima se navode imena i prezimena učesnika Priča kao i Priče uz koje su dostavljene fotografije kojima se povređuju autorska i srodna prava trećih lica.

Nakon provere sadržine Priče, i fotografija dostavljenih uz iste, od strane Organizatora, one Priče, kao i dostavljene fotografije, koje nisu u suprotnosti sa Pravilima Akcije i/ili pozitivnopravnim propisima Republike Srbije i/ili poslovnom i uređivačkom politikom Organizatora, će biti uzeti u razmatranje.

Svaki učesnik Akcije može, u bilo kom trenutku, do zаvršetkа Akcije da otkaže učestvovanje u Akciji, tako što će na e-mail аdresu: autobild@ringier.rs poslati zаhtev za otkаzivanje učestvovanja u Akciji. U tom slučаju, učesnik se isključuje iz dаljeg učestvovanja u Akciji i njegova priča neće biti uzeta u razmatranje.

 


Član 5.
- Izbor dobitnika nagrada -

Za izbor dobitnika nagrade u Akciji, zadužena je stručna komisija koju čini ukupno 5 članova i to: 1 član iz uredništva časopisa Auto Bild, 2 člana sa portala Autoslavia i 2 člana sa portala Bud3.net (u daljem tekstu: Komisija).

Komisija će uz podršku i saradnju celokupne redakcije časopisa, razmatrati sve dostavljene Priče: ocenjujući kreativnost, zanimljivost i originalnost Priča .

Na osnovu selekcije iz prethodnog stava Komisija će rangirati sve Priče i u skladu sa tako izvršenim rangiranjem Organizator će dodeliti nagrade za 8 (osam) najkreativnijih, najzanimljivijih i najoriginalnijih Priča.

Učesniku Akcije može biti dodeljena nagrada samo za jednu Priču.

U skladu sa prethodnim stavom, Komisija će rangirati sve Priče i ukoliko se u prvih 8 prvorangiranih Priča nalazi više Priča jednog učesnika, Organizator će dodeliti nagradu tom učesniku samo za najvišerangiranu priču.

Učesnicima/autorima, osam najkreativnijih/najzanimljivijih/najoriginalnijih Priča, u skladu sa rangiranjem izvršenim od strane Komisije (u daljem tekstu: dobitnik i/ili dobitnici), će biti dodeljene nagrade u skladu sa članom 6. Pravila Akcije.

Ukoliko bilo ko od dobitnika koji je odabran kao autor jedne od osam prvorangiranih Priča ne prihvati nagradu ili ne dostavi Organizatoru neophodne podatke u skladu sa Pravilima Akcije, Organizator zadržava pravo da kontaktira učesnika koji je autor prve sledeće rangirane Priče i da istom dodeli nagradu, u skladu sa čl. 6 Pravila akcije.

Član 6.
- Vrste nagrada -

Autori osam najkreativnijih/najzanimljivijih/najoriginalnijih Priča će osvojiti jednu od sledećih nagrada, u zavisnosti kako su iste rangirane po izboru Komisije:

1.Učesnik čija je Priča prvorangirana dobija nagradu: set automobilskih guma, letnjih ili zimskih, marke Kleber, po želji dobitnika, u vrednosti do 70.000,00 RSD, a koje su postojeće u asortimanu na Internet stranici gumamax.com;
2.Učesnik čija je Priča drugorangirana dobija nagradu: vikend vožnja test automobila marke „Mercedes-benz A-klase”, sa punim rezervoarom goriva, a koju vožnju dobitnik može iskoristiti do kraja juna meseca 2018. godine;
3.Učesnik čija je Priča trećerangirana dobija nagradu: vikend vožnja test automobila marke „Dacia Duster”, sa punim rezervoarom goriva, a koju vožnju dobitnik može iskoristiti tokom maja meseca 2018. godine;
4.Učesnik čija je Priča četvrtorangirana dobija nagradu: vikend vožnja test automobila marke „Opel Crossland X”, sa punim rezervoarom goriva, a koju vožnju dobitnik može iskoristiti tokom juna meseca 2018. godine;
5.Učesnik čija je Priča petorangirana dobija nagradu: vikend vožnja test automobila marke „Renault Captur”, sa punim rezervoarom goriva, a koju vožnju može iskoristiti tokom maja meseca 2018. godine;
6.Učesnik čija je Priča šestorangirana dobija nagradu: Red Bull Racing paket (ukoliko je dobitnik osoba muškog pola Red Bull Racing paket sadrži: Red Bull Racing ranac i privezak, Red Bull Racing dukserica i šuškava jakna u L veličini, a ukoliko je dobitnik osoba ženskog pola paket sadrži sledeće: Red Bull Racing ranac i privezak, Red Bull Racing dukserica i majica u M veličini;
7.Učesnik čija je Priča sedmorangirana dobija nagradu: kupon/vaučer za 10 besplatnih pranja automobila na OMV Top Wash perionicama širom Srbije, a koju nagradu dobitnik može iskoristiti do kraja 2018. godine;
8.Učesnik čija je Priča osmorangirana dobija nagradu: kupon/vaučer za 10 besplatnih pranja automobila na OMV Top Wash perionicama širom Srbije, a koju nagradu dobitnik može iskoristiti do kraja 2018. godine.


Nаgrаda se ne može zаmeniti zа gotovinu ili bilo koju drugu nаgrаdu. Nagrada se ne može prenositi na druge osobe.

Nаgrаdu ne mogu da dobiju osobe koje su zаposlene kod Orgаnizаtorа, člаnovi njihove uže porodice (supružnik odnosno pаrtner, deca ili usvojena deca i roditelji ili usvojitelji), kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi Akcije i sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za Akciju.

Član 7.
- Objavljivanje dobitnika i uručenje nagrada -

Imena dobitnika nagrada će biti objavljena u štampanom izdanju časopisa Auto Bild, a koje izdanje izlazi 15.05.2018. godine, kao i u elektronskom izdanju časopisa Auto Bild odmah posle objave štampanog izdanja.

Organizator će nakon odabira dobitnika pozivom obavestiti iste, na kontakt telefon koji su učesnici dostavili uz Priču, o načinu i vremenu preuzimanja nagrada.

Svaki dobitnik je u obavezi da u roku od 24 časa od trenutka kada je kontaktiran od strane Organizatora, obavesti Organizatora (odgovorom na e-mail Organizatora iz člana 4. stav 1. Pravila akcije) o tome da li prihvata ili odbija nagradu.

Ukoliko dobitnik, u navedenom roku, ne obavesti Organizatora da prihvata nagradu, smatra se da nije prihvatio nagradu, te se ista dodeljuje autoru sledeće rangirane priče, a sve u skladu sa Pravilima akcije.

Dobitnicima će nagrade iz člana 6. stav 1. tačke 1, 6, 7 i 8 biti uručene/isporučene, u sedištu Organizatora, na adresi Žorža Klemansoa br. 19, Beograd ili na drugi način ukoliko je tako celishodnije.

O preuzimanju/mogućnosti korišćenja nagrada iz člana 6. stav 1. tačke 2, 3. 4, i 5. dobitnici istih će biti blagovremeno obavešteni.

Pri preuzimanju nagrade, dobitnik je dužan da pruži adekvatan dokaz kojim potvrđuje svoj indetitet i ispunjenost uslova iz člana 2. Pravila Akcije, kao i da se negovo ime i prezime podudara sa imenom i prezimenom dobitnika nagrade u Akciji.

Dobitnik nagrade iz člana 6. stav 1. tačke 2, 3, 4, i 5. moraju posedovati važeću vozačku ispravu podobnu da sa njom upravljaju test automobilom i učestvuju u javnom saobraćaju. U slučaju da se utvrdi da ova lica nemaju važeću vozačku ispravu ili u slučaju da postoji neka druga smetnja zbog koje dobitnik nije u mogućnosti da iskoristi dobijenu nagradu, smatra se da dobitnik nije prihvatio nagradu, te ista ostaje u svojini Organizatora.

Organizator zadržava pravo svojine na nagradama koje dobitnici odbiju da preuzmu, odnosno ne preuzmu blagovremeno u skladu sa ovim Pravilima.

Član 8.
- Čuvanje podataka -

Učesnici Akcije, ovlašćuju Organizatora da vodi, održava, prikuplja i obrađuje prikupljene lične podatke učesnika u svrhu organizovanja Akcije, u skladu sa pozitivnopravnim propisima. Organizator garantuje zaštitu ličnih podataka u skladu sa odgovarajućim odredbama pozitivnopravnih propisa.

Organizator može obrađivati prikupljene podatke o ličnosti za potrebe informisanja, uzorkovanja, anketa i statističke obrade podataka, za utvrđivanje korišćenja usluga, prilagođavanje ponude i segmentaciju, istraživanje tržišta, informisanje o ponudi, posebne ponude i u druge marketinške svrhe.

Učesnik u Akciji ima pravo na uvid, kopiranje, ažuriranje, ispravku, blokiranje i brisanje ličnih podataka iz baze podataka u skladu sa pozitivnopravnim propisima. Učesnici u Akciji mogu u svakom trenutku zahtevati od Organizatora da se u roku od 15 dana prekine korišcenje njihovih ličnih podataka za potrebe direktnog marketinga, i da to zatraže preko e-mail adrese: autobild@ringier.rs ili poštom Organizatoru na adresu: Žorža Klemansoa br. 19, 11000 Beograd.

Član 9.
- Izmirenje poreskih obaveza -

Organizator će za dobitnike, koji prime nagradu, na vrednost nagrade preko neoporezivog iznosa obračunati i uplatiti porez na dohodak građana, u skladu sa Zakonom o porezu na dohodak građana po stopi od 20%.

Dobitnici imaju obavezu da Organizatoru, u roku od 48 sati od poziva Organizatora, dostave potpisanu Izjavu kojom ovlašćuju Organizatora da dostavljene lične podatke dobitnika može upotrebljavati za potrebe regulisanja poreskih obaveza koje nastanu povodom dodele nagrada dobitniku, kao i da dostave lične podatke, fotokopiju lične karte ili očitanu ličnu kartu ukoliko je biometrijska, zbog obračuna i uplate poreza na dohodak građana, ukoliko isti budu bili potrebni pored već dostavljenih podataka uz Priču, a sve u svrhu izmirenja prethodno navedenog poreza.


Član 10.
- Prenošenje prava na Organizatora -

Učestvovanjem u Akciji učesnici prenose na Organizatora pravo javnog objavljivanja njihovih imena i prezimena, kao i fotografija (koje će biti sačinjene od Organizatora ili partnera Organizatora prilikom uručenja nagrada i/ili u toku iskorišćenja nagrada), kao i ličnih utisaka u vezi sa nagradama koje dobitnici saopšte Organizatoru ili partneru Organizatora, i to u časopisu Auto Bild kao i na Facebook i/ili Instagram i/ili Twitter stranicama Organizatora, kao i njihovo korišćenje u promotivne svrhe.

Svaki učesnik Akcije slanjem Priče prihvata Pravila Akcije i daje svoj izričiti, neopozivi i bezuslovan pristanak za objavljivanje svake njegove Priče i fotografija dostavljenih uz iste, u delu ili u celosti, u izdanju/izdanjima časopisa Auto Bild, i zvaničnim društvenih kanalima časopisa Auto Bild bez bilo kakvih vremenskih, prostornih/teritorijalnih i/ili predmetnih ograničenja i bez bilo kojih drugih kvalitativnih (npr. bez ograničenja u pogledu načina ili cilja) ili kvantitativnih (bez ograničenja u pogledu broja objavljivanja) ograničenja, kao i bez obaveze Organizatora i/ili bilo kog trećeg lica kojem Organizator ustupi ovo pravo, da mu za to da bilo kakvu novčanu ili drugu naknadu.

Dodatno, prihvatanjem Pravila Akcije učesnik Organizatoru isključivo ustupa i prenosi na Organizatora sva autorska prava na Priči i fotografijama dostavljenim uz istu, koja se koristi za učešće u Akciji, bez bilo kakvih vremenskih, prostornih/teritorijalnih i predmetnih ograničenja i bez bilo kojih drugih kvalitativnih (npr. bez ograničenja u pogledu načina ili cilja) ili kvantitativnih (bez ograničenja u pogledu broja objavljivanja) ograničenja, kao i bez obaveze Organizatora i/ili bilo kog trećeg lica kojem Organizator ustupi ovo pravo, da mu za to da bilo kakvu novčanu ili drugu naknadu.

Učesnik u Akciji dostavljanjem svoje Priče potvrđuje da je jedini i isključivi vlasnik autorskih i drugih prava intelektualne svojine na Priči i fotografijama dostavljenim uz istu u kom smislu se obavezuje da, u slučaju da treće lice izjavi zahtev za zaštitu autorskih i drugih prava na objavljenoj Priči i/ili fotografijama dostavljenim uz istu, Organizatoru pruži punu pravnu zaštitu i nadoknadi eventualno pretrpljenu štetu sa svim pripadajućim troškovima. Učesnik potvrđuje i garantuje da treća lica neće isticati bilo kakve zahteve prema Organizatoru u vezi sa autorskim pravima za Priču sa kojom Učesnik učestvuje u Akciji.

Organizator ne snosi odgovornost za tačnost, istinitost i potpunost podataka dostavljenih od strane učesnika Akcije, kao ni za greške u podacima dostavljenim od strane učesnika Akcije.


Član 11.
- Diskvalifikacija učesnika u Akciji -

Organizator zadržava pravo da diskvalifkuje učesnike u Akciji koji ne poštuju Pravila Akcije i/ili na drugi način ometaju sprovođenje Akcije.

U slučaju da učesnici Akcije dostave Priče, kao i fotografije uz iste, na kojima se zloupotrebljavaju/povređuju prava drugih autora ili na drugi način zloupotrebe/povrede tuđa prava, za takvu zloupotrebu/povredu su isključivo odgovorni sami učesnici Akcije i Organizator u tom slučaju ne snosi nikakvu odgovornost, a u slučaju saznanja, ovlašćen je da diskvalifikuje učesnika.

Razlogom za diskvalifikaciju, u smislu stava 1. ovog člana, naročito se smatra korišćenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, neprikladnog sadržaja teksta, virusa ili bilo čega što može ometati, onemogućiti, naneti štetu ili zloupotrebiti učestvovanje u Akciji.

Ukoliko Organizator proceni ili posumnja da bilo ko od učesnika Akcije na bilo koji način pokušava da prekrši Pravila Akcije, zadržava pravo da takvog učesnika Akcije diskvalifikuje iz Akcije i zanemari njegovo učestvovanje, bez daljeg obrazloženja.


Član 12.
- Odgovornost za štetu i Viša sila -

Orgаnizаtor i pratneri uključeni u sprovođenje Akcije neće biti odgovorni zа bilo kаkvu štetu uključujući izmaklu dobit kojа bi moglа nastati za učesnika u Akciji, iz učestvovanja u Akciji ili iz korišćenja ili nemogućnosti korišćenja nagrade.

Orgаnizаtor i pratneri uključeni u sprovođenje Akcije neće biti odgovorni zа bilo kаkvu štetu koju bi učesnici u Akciji, eventualno, pretrpeli usled nemogućnosti dodele nagrade, ukoliko je do nemogućnosti dodele nagrade došlo bez krivice Organizatora i partnera.

Ako nastupe okolnosti, na koje Orgаnizаtor ne može dа utiče (viša sila), Organizator može da otkaže Akciju i/ili dodelu nagrada, u kom slučaju mora da obavesti učesnike Akcije putem e-maila sa kojeg su učesnici dostavili Priču, a аko je potrebno i nа druge razumne nаčine.

U slučaju više sile Organizator i partneri Organizatora neće biti odgovorni zа štetu koja, eventualno, nastane ili bi mogla da nastane zbog otkazivanja Akcije/dodele nagrada.

Član 13.
- Pravo izmene Pravila Akcije -

Organizator zadržava pravo da, iz opravdanih razloga, u bilo koje vreme, izvrši izmene ovih Pravila Akcije, uz obavezu da iste, bez odlaganja, objavi na zvaničnim društvenim kanalima Auto Bild-a.

Član 14.
- Rešavanje sporova -

Zа sve sporove koji proizađu u vezi sa organizacijom i spovođenjem ove Akcije i koji se ne mogu rešiti sporаzumom, nаdležan je sud u Beogradu.

Član 15.
- Završne odredbe -

Ova Pravila Akcije biće objavljena na zvaničnim društvenim kanalima Auto Bild-a, a ista stupaju na snagu na dan početka Akcije.

 

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»