Kraj štelovanja kilometraže na kolima - U Srbiju stigao "Taho špijun"

Preprodavci uskoro više neće moći da šteluju kilometražu na polovnim automobilima, jer je odskoro u Srbiji moguće, sa visokim stepenom verovatnoće, utvrditi stvarnu kilometražu polovnjaka.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Taho špijun", uređaj koji je patentiran je pre 15 godina u SAD, a već deset godina koristi se i u Evropi je napokon stigao i u Srbiju. Radi se o

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

visokosofisticiranoj tehnologiji koja koristi ultrazvuk i specijalni softver na osnovu koga ispitivač može da ustanovi ne samo koliko je automobil stvarno prešao kilometara već i u kakvom su stanju pojedini delovi, da li su menjani i da li se radi o prvoj ugradnji i slično, pa čak i da otkrije da li šoferšajbna ima falinku.

 

Uređaj ispituje sve, od brojeva šasije, motora, delova, stanja u kom se nalaze pojedini delovi motora, menjača, a odna sve podatke operater ukuca u program koji je priključen na veliku bazu podataka u Nemačkoj, za sve zemlje EU i vrlo jednostavno se postavi dijagnoza.

 

Tako da više niko neće moći da vam proda automobil koji je prešao pola miliona kilometara sa obećanjem da je prešao samo 50.000

Povezane teme: Odometar, Kilometraža, Polovni automobili

Poslednji komentari

axle
Sreda, 23. 12. 2015. 10:12h
neregistrovan korisnik
Budi siguran da onaj ko ovde kupi novu Oktaviju i prelazi preko 20 hiljada godišnje, ima znatno veći standard od proseka u Srbiji, na stranu što je i on prenaduvan.
daki
Utorak, 22. 12. 2015. 18:02h
neregistrovan korisnik
to sto ste rekli uopste nije nikakvo merilo. Reci cu vam iz prve ruke da auto star oko 10 godina ne mora da predje pola miliona. Kupio sam auto 2011te godine koji je bio 8 god.star (2003) sa 64000 milja, a zatim i prosle godine auto 10 god. star (2004) sa slicnom miljazom, oko 63k milja. Radi se o USA, i oba automobila su kupljena kod dilera. Zakljucak je da ako je auto star 10 godina, ne znaci da je presao 300k i vise.
brdaus
Utorak, 22. 12. 2015. 09:53h
neregistrovan korisnik
U vecini evropskih zemalja vracanje kilometraze je tezak prestup. Moj poznanik je u nemackoj bio 8 meseci u zatvoru i platio ogromnu kaznu, i zabranjena mu je obavljanje delatnosti zbog vracene kilometraze. Oglasi su jedno, a auto-placevi ili autokuce su nesto sasvim drugo.
brdaus
Utorak, 22. 12. 2015. 09:47h
neregistrovan korisnik
Pa ako nece da ti dozvoli pregled, idi kod drugog koji hoce. Ovaj prvi ti i ne treba.
brdaus
Utorak, 22. 12. 2015. 09:45h
neregistrovan korisnik
Fabricka dijagnostika, u vecini slucajeva, moze da kaze pravu kilometrazu. Ne moze da bude tacna samo u slucaju da je menjan motorni kompjuter jer iz njega cita podatke.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»