Koji su najbolji polovnjaci SUV klase?(Šesti deo) Anketa

Kako je prodaja novih automobila u Srbiji i dalje na vrlo niskom nivou, kupovina polovnjaka se za mnoge pretvorila u pravu umetničku formu, a svaki ljubitelj četvorotočkaša ima svoje omiljene modele koji se ističu u šarolikoj ponudi. Automobilski magazin Auto Bild SCG godinama unazad svojim čitaocima predstavlja opširne testove polovnih vozila, a u najnovijoj akciji vam popularni magazin daje priliku da odaberete o kojim polovnjacima biste najviše voleli da čitate.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Napravljena je selekcija automobila po kategorijama, segmentima ili godištima pa svako ko razmišlja da u predstojećem periodu nabavi određenog "polovnjaka"

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

može da učestvuje u anketi pomoću koje ćemo dobiti listu najtraženijih polovnih vozila kod nas. Od dobijenih rezultata, biće izrađeno specijalno izdanje magazina "Moj auto" u kojem će se naći automobili sa čijim prednostima i manama želite da se upoznate. U sledećih nekoliko dana predstavićemo sve modele sa naše liste, a čitavo glasanje trajaće do početka avgusta.


ŠESTI KRUG

Došli smo do poslednjeg dana glasanja za najpopularnije polovnjake po klasama u Srbiji, a danas ste u prilici da odaberete tri omiljena modela iz SUV segmenta.

Ova klasa koja poslednjih godina apsolutno dominira na svetskim tržištima je i kod nas dobila svoje ljubitelje, a vi možete da glasate za tri modela o kojima biste više voleli da saznate.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PETI KRUG


Nakon dvodnevne vikend pauze, vraćamo se našoj velikoj akciji glasanja za omiljene polovnjake u Srbiji, a danas imate priliku da odaberete tri omiljena modela iz MPV segmenta.

Klasa koja je idealna za porodice oduvek privlači veliku pažnju kupaca, a vi odaberite tri omiljena modela o kojima biste više voleli da saznate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ČETVRTI KRUG

Pre nego što usledi pauza za vikend, u četvrtom krugu glasanja za najbolje polovnjake u Srbiji vam predstavljamo popularnu srednju klasu.

Kao i do sada, odaberite tri omiljena modela polovnih automobila o kojima biste voleli više da saznate, a nakon pauze za vikend, u ponedeljak i utorak završavamo glasanje sa MPV i SUV klasama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TREĆI KRUG

Velika anketa najpopularnijih polovnih automobila po klasama u Srbiji se nastavlja, a nakon što ste u prethodna dva dana glasali za starije i novije gradske modele, danas vas pitamo koji su to polovnjaci niže srednje ili u narodu poznatije kao "golf" klase koji najviše privlače pažnju kupaca u Srbiji.

Kao i u prethodnim glasanjima, imate pravo da odaberete tri omiljena modela polovnjaka o kojima biste voleli da čitate Auto Bild test polovnjaka.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DRUGI KRUG

Prvog dana glasanja smo od vas tražili da odaberete omiljene gradske automobile od oko 10 godina starosti i u anketi je učestvovao veliki broj čitalaca, što se moglo i očekivati s obzirom da je upravo ova grupa vozila najpovoljnija pa i najtraženija na tržištu polovnjaka u Srbiji.

U drugom danu glasanja vam predstavljamo takođe male gradske modele, ali novijih generacija, mlađih od deset godina. Opet ste u prilici da glasata ze tri omiljena modela polovnjaka o kojima biste više voleli da saznate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRVI KRUG

Prvog dana glasanja, predstavljamo vam grupu gradskih automobila starosne dobi od 10 i više godina čija se cena kreće oko 2.000 evra, a vi od 25. ponuđenih modela odaberite tri omiljena o kojima biste detaljnije voleli da čitate.

Povezane teme: Polovni automobili, Anketa, Polovnjaci, Fijat Punto

Poslednji komentari

aha
Četvrtak, 30. 07. 2015. 12:04h
neregistrovan korisnik
Evo ja kažem da nije najjeftiniji za održavanje. Kupiš, na primer, Jarisa i on se ne kvari, a Fijat svako malo ideš u servis, delovi jeftini a kvalitet im je ispod svakog nivoa... kao jugo stalno neki problemi sa elektronikom, kompjuterom motora, svećicama,
aha
Četvrtak, 30. 07. 2015. 11:59h
neregistrovan korisnik
Takuma nikom ne nedostaje, veruj mi. To i multipla su nešto najgadnije što postoji na 4 točka u Srbiji. Makar da su pouzdani, a nisu ni to
zivkovic
Četvrtak, 30. 07. 2015. 07:52h
neregistrovan korisnik
gde je spisak automobila? jel na nekoj slici koja se ne ucitava? gde se glasa? link?malo je konfuzno... pristupam sa mobilnog, mozda je to razlog...
aca
Sreda, 29. 07. 2015. 13:56h
neregistrovan korisnik
Pa nije bas Tata ali je dobar i tesko da moze da se podvede pod SUV. Licno i mene bi i zanimalo da citam vise o pravim off-roud vozilima Land crusser, Pajero, Patrol, FJ (tesko puniti i registrovati 4l benzinca), Ciroki i grand i obican, Land rover difender i diskovery pa i G-klasa. Nema vis eni jednog srpskog off roud casopisa (ili bar da ima na hrvatskom) a moje znanje engleskog je dovoljno za trazenje puta i leba ali tesko da bi preveo reduktor, sper diferencijal i bregastu.
Borrris
Sreda, 29. 07. 2015. 12:25h
neregistrovan korisnik
Zanimljivo mi je kad se neko usudi da VW opiše kao u dobno vozilo. Ili je teški ljubitelj VW ili retko ima priliku da se vozi u drugim markama. Možda se nekim ljudima sviđa tvrdoća VW-a, ali udobrnost teško da se može svideti nekome ko je imao priliku da vozi francuze i volvo.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»