SAZNAJTE: Da li je MINIVEN pravi auto za vas?

Prednostima koje karavani donose svojim vlasnicima u pogledu prostranosti enterijera i većeg prtljažnog prostora su svima poznate.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ako želite „unapređenu“ verziju ovoga, onda je miniven pravi izbor za vas. S obzirom da su po pravilu viši i sa skraćenim delom ispred vetrobranskog stakla (motorni prostor), dimenzije karoserije su maksimalno iskorišćene. Ako postoji i treći red sedišta, onda je zaista ovakvo vozilo pravi izbor za veće porodice ili one koji prevoze veći broj putnika.

 

TOYOTA COROLLA VERSO

Iako miniven poseduje nešto manji broj vozača u Srbiji nego karavan, interesantno je da su oni još uvek brojniji na našim putevima od terenaca. Ipak, sve veća ulaganja proizvođača u kategoriju terenskih vozila mogu vrlo brzo da ovo preokrenu.

 

OPEL ZAFIRA

Čak i kada su u pitanju terenci koji nemaju pogon na sva četiri točka, jasno je da neko jednostavno voli da bude viđen u „džipu“, bez obzira na sve njegove nedostatke u gradskoj vožnji.

 

RENAULT SCENIC

Miniven ima bolju aerodinamiku zbog svoje konfiguracije, a samim tim i manju potrošnju. Predviđen je po svojoj nameni za vožnju po asfaltu, što, bez obzira na sve inovacije, kod terenaca još uvek nije slučaj u toj meri.

 

ŠKODA YETI

Ako ste u nedoumici, uzmite sve navedeno u obzir i pametno donesite odluku prilikom kupovine. Kada i ako se odlučite za minivena pretražite blizu 1000 automobila sa ovim tipom karoserije na našem sajtu.

 

MAZDA 5

Povezane teme: minivan, toyota, opel, renault, škoda, mazda
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»