Karavan kao idealan tip karoserije

Tip karoserije je veoma važna stavka prilikom kupovine automobila, bilo novog ili polovnog. Pojedinci ili porodice definišu prioritete u zavisnosti od svojih potreba. Tako je za porodice kojima će to biti jedino vozilo karavan među najboljim izborima.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kod nas su polovni karavani u proseku jeftiniji za oko 10% od limuzina i hečbeka. Situacija u zapadnim zemljama je obrnuta – za otprilike isti procenat su skuplji. Očigledno je da treba poraditi na poboljšanju imidža ovog tipa karoserije kako bi se njena praktičnost popularizovala.

 

U našoj državi postoji i bojazan da su ova vozila korišćena u neke poslovne svrhe u inostranstvu, koje su im povećale stepen amortizacije, mada ovo veoma zavisi od vozila do vozila. Svakako da treba jasno odrediti šta je bitnije – funkcionalnost ili estetika. U slučaju kada je to isključivo porodično vozila nesumnjivo je ono prvo u pitanju.

 

Mada i ako posmatramo estetski aspekt, dobar deo proizvođača dizajnira svoje karavane tako da su oni ujedno i „lepi za oko“. Rezime – ukoliko vam je potreban prostran, komforan auto sa većim prtljažnim prostorom, onda je karavan pravi izbor za vas, a dodatna pogodnost je ukoliko ima i krovne nosače.

 

Međutim, vodite računa o tome kako je održavan, pokušajte da saznate za šta je korišćen i nemojte žuriti prilikom kupovine. I naravno, pregledajte ponudu od oko 2700 karavana na našem sajtu ukoliko je ovo vaš izbor.

Povezane teme: karavan, bmw, audi, ford
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»