Sprečite smrzavanje i kvarove

Uz pripremu vitalnih delova automobila za nastupajuće hladne dane, vreme je da se posvetite kabini i opremi kako bi vama bilo udobnije, toplije i lakše.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ukratko, najbolje bi bilo da obavite mali servis i budete sigurni da će sve „životne tečnosti“ u vozilu obavljati svoj posao kako treba i kada „udari“ debeli minus.

Sledeća bitna stvar su dobri pneumatici adekvatni sezoni. Kada je to rešeno, vreme je da se obezbedite i vi u smislu komfora, ali i sprečavanja problema koji lako nastaju zimi ako niste dobro pripremljeni. Ne pišemo ovo svake godine bez razloga, jer nije retkost da na ulici tokom zime vidimo vozače kako muče muku sa vlagom u kabini, otežanim otvaranjem vrata, odleđivanjem vozila, „šlajfovanjem“ po snegu, smrzavanjem i slično. Zato i sada podsećamo na sitnice koje će vam mnogo značiti tokom zime.

Ove detalje možemo podeliti u dva segmenta: komfor i potreba. Kako biste u vožnji zimi imali što manje poteškoća, vodite računa o zimskoj tečnosti za vetrobran, patosnicama, kederima, anti-led tečnosti za bravice, sredstvima protiv magljenja, grejačima sedišta. Ono šta je neophodno da imate u prtljažniku su:sredstva za trakciju, kozmetika (sprej za odleđivanje stakala, sredstvo za odbijanje vode, WD-40...), rukavice i kabanicu, metlicu za sneg i ašovčić.

Opširnije o ovim savetima pročitajte u novom broju "Auto Bilda" koji je već na kioscima, u kom, između ostalog, možete pronaći i brojne testove noviteta, kao i poređenja automobila koji su se tek našli u prodajnim salonima, ili će stići u predstojećem periodu. Saznajte i koji automobili su osvojili prestižnu nagradu "Zlatni volan", a pročitajte i ekskluzivni intervju sa novim četvorostrukim svetskim šampionom u Formuli jedan, Luisom Hamiltonom.

 

Povezane teme: Zima, Automobili po snegu, Vožnja po snegu, Bezbednost u saobraćaju, Auto Bild 173
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»