Opelova oprema za putovanja

Mnoge je strah već od same pomisli šta sve treba spakovati u automobil pre odlaska na porodični godišnji odmor. Sa individualnom Opelovom opremom, koja znači kraj takvom haosu, nema mesta strahu. Posebne konzole, pregradni stubovi i mreže garantnuju ne samo bezbedno odlaganje, nego i jednostavan pristup svemu što vam je potrebno. Putovanje automobilom ima veliki broj prednosti, a posebno za porodice sa decom. Sa sobom mogu da ponesu sve; od dečjih kolica do bicikala i treking štapova.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


Pre nego što krenete na put imajte u vidu pre svega bezbednost: u slučaju naglog kočenja nepričvršćeni prtljag se pretvara u opasne projektile. Paket FlexOrganizer za nove modele Astra Sports Tourer, Insignia Sports Tourer i Country Tourer te Zafira Tourer, predstavlja odlično rešenje, a u ponudi je po ceni od 110 evra. Deo toga paketa su i podesive trake, sa kojima predmete možete pričvrstiti na vođice. U mreže sa strane ili u vodonepropusne kutije možete spakovati manje predmete, poput kompleta prve pomoći ili trougla upozorenja, kako bi uvek bili pri ruci.

Opelova pregradna mreža FlexOrganizer ili pregradni stub FlexRail omogoćavaju deljenje prtljažnika na dva odvojena dela i spreprečavaju klizanje kesa, torbi ili drugih predmeta. Time se povećava funkcionalnost prtljažnika, a ujedno se, pomoću različitih elemenata, održava red u prostranom prtljažniku, uz zaštitu od ogrebotina. Dodatna pogodnost je lak pristup kompletu prve pomoči i trouglu upozorenja, obzirom da ovi elementi nisu zatrpani gomilom prtljaga.
FlexFloor, pokretno dno prtljažnika u znatnoj meri doprinosi poboljšanju ergonomije. Velurom tapicirano dno omogućava jednostavno odlaganje i iznošenje stvari kod modela Insignia Sports Tourer, a dostupno je u crnoj ili smeđoj boji. Može se pomeriti za 40 centimetara prema spolja, na njega možete staviti predmete, teške do 120 kilograma, tako da ne morate teže komade prtljaga dizati u prtljažnik.


Opel nudi rafinirana rešenja i u oblasti savremenih sistema za informisanje i razonodu. Držač za pametne telefone FlexDock ide uz modele ADAM, Corsa i Zafira Tourer. Ako je pričvršćen na armaturnu ploču omogoćava Vam upotrebu navigacionog sistem na vašem pametnom telefonu. Ujedno FlexDock bez dodatnih kablova puni telefon, što je još jedna od važnih prednosti.


Sledeći svestrani dodatak je adapter FlexConnect, čija namena je da pruži više bezbednosti i razonodu prilikom putovanja u većini Opelovih modela. Kuka na adapteru kojeg pričvrstite na naslonjač za glavu prednjeg sedišta, zadržava kese, da ne odlete prilikom naglog kočenja.  U kombinaciji sa nosačem tableta iPad ili Samsung Galaxy deca na zadnjim sedištima mogu da uživaju u gledanju različitih sadržaja, dok roditelji mogu da se skoncentrišu na vožnju.
Vožnja biciklom predstavlja omiljeni vid relaksacije nakon stizanja na željeni cilj. Ugrađeni sistem FlexFix, razvijen od strane Opela se pokazao kao odličan izbor za ovu potrebu. On omogućava jednostavan i bezbedan prevoz čak do 4 bicikla. Nosač bicikla se postavi za svega nekoliko sekundi bez posebnog oruđa. A kada vam nije potreban sklopite ga u zadnji branik. Patentirani Opelov sistem na raspolaganju je za modele ADAM, Corsa, Meriva, Mokka i Zafira Tourer po ceni koja počinje od 250 evra.

Povezane teme: opel, opel oprema, opel putovanja
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»