Automobili na Sajmu za MANJE OD 10.000 EVRA:

Izdvajamo “reno klio”, koji košta 9.790 evra, “dačiju daster”, “hjundai i20”, “fijat pandu”...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

Prethodni saloni naučili su nas da se najviše traže modeli čija je cena do 10.000 evra. U pitanju je psihološka granica koju su u međuvremenu, na zadovoljstvo kupaca, prihvatili i prodavci. Osim premijum brendova, praktično svi imaju automobile koji su “tu negde”.

 

Najčešće se radi o modelima koje očekuje smena generacija ili redizajn. Dileri se trude da za takve automobile ponude cene na kojima neće puno da zarade, ali će, sa druge strane, dobiti klijente za postprodaju (redovni servisi, održavanje, dodatna oprema, staro za novo...).

 

“Reno” tako nudi “klio” sa benzinskim motorom od 75 KS, koji sa popustom košta 9.790 evra. Za dodatnih 340 evra dobićete klimu, radio i blutut.

 

Takođe, francuski proizvođač je pripremio i specijalne akcije za najnoviji model u gami, nedavno redizjanirani “kađar”. Početna cena je 17.890 evra za “kađar” koji pokreće turbo-benzinac sa 140 konja i paketom opreme “lajf”. Na test-vožnji smo se uverili da moderni benzinski agregat, u kombinaciji sa šestostepenim ručnim menjačem, može da se pohvali sa prosečnom potrošnjom koja je na nivou dizel verzija, inače skupljih za nekoliko hiljada evra. “Reno”, kao i ostali proizvođači, u poslednje vreme beleži porast prodaje modela za benzinskim motorima koji su snažni, efikasni, štedljivi i jeftiniji za održavanje.

 

“Hjundai” za 9.390 evra prodaje mali gradski automobil “i10”, dok je veći i komforniji “i20” skuplji za 900 evra. Međutim, kao i do sada, južnokorejski brend najviše nade polaže u kompaktni SUV “hjundai tuson”, čije je sajamska cena 17.990 evra.

 

“Suzuki” za manje od 10.000 evra predlaže novu generaciju modela “ignis”, “svift” startuje od 10.390 evra, dok je cena “vitare” 13.700 evra za verziju sa trocilindričnim turbo benzinskim motorom od 111 KS.

Jedan od najjeftinijh automobila na 54. salonu je “fijat panda 1.2” sa 69 konjskih snaga, čija je cena 8.490 evra. Takođe, popularni “fijat 500” je dobio i popularnu sajamsku cenu - 10.290 evra.

 

Opširnije pročitajte na Blic.rs

 

Povezane teme: renault, suzuki, Hyundai, sajam
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»