Štand Volva na sajmu u Los Anđelesu BEZ IJEDNOG AUTA, a evo i zašto!

Saloni automobila sve više gube na značaju, a drugačiji načini promocije poput društvenih mreža i manjih prezentacija namenjenih ciljanim grupama zauzimaju njihovo mesto.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ipak, veliki saloni poput Ženeve, Frankfurta i Los Anđelesa i dalje imaju veliki značaj i okupljaju veliki broj ljudi. Volvo je odlučio da se pojavi u Los Anđelesu (za razliku od Pariza gde ih nije bilo), ali u neobičnom obliku.

Naime, njihov štand neće imati nijedan automobil. Da, dobro ste pročitali, na štandu Volva nećete moći (barem u fizičkom obliku) videti nijedan njihov aktualni model.

 

Šta će onda prikazivati?

U središtu će biti skulptura na kojoj će pisati “This Is Not A Car” (“ovo nije automobil”), a sa strane će prikazati svoje nove usluge, poput usluge pretplate na automobile koju želi sve veći broj ljudi, car-sharinga, in-car delivery usluge (paket s Amazona stiže direktno u prtljažnik vašeg automobila) i naravno autonomnu vožnju.

“Vreme je da počnemo da razgovaramo o budućnosti automobila i mobilnosti. Umesto da prikažemo konceptni auto, došli smo da razgovaramo o konceptu automobila budućnosti. Znamo da nećemo osvojiti “car of the show” nagradu za najbolji automobil, no ovo ionako nije salon automobila (aludirajući pritom na sam naziv salona ove godine – “Automobility LA”)”, izjavio je Martin Levenstam iz Volva.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: volvo, salon automobila, los anđeles
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»