VolvoTrucks - Dve decenije uspeha u Srbiji

U prisustvu više od 500 uglednih zvanica – poslovnih partnera, funkcionera državnih institucija, ambasadora Švedske u Srbiji i ostalih gostiju, Volvo Trucks & Buses je početkom juna, u prigodno uređenom ambijentu kraljevskog Belog dvora, svečano obeležio dvadeset godina poslovanja kompanije u Srbiji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ispred istorijskog zdanja, okupljenima su se najpre obratili direktori prodaje i postprodaje u Volvo Trucks Srbija. „Ovo je naša zajednička proslava, jer danas slavimo 20 godina uspešne poslovne saradnje sa vama, našim vernim partnerima i saradnicima. Svih ovih godina smo se trudili da ponudimo kompletna transportna rešenja, od prodaje novih i polovnih kamiona, preko servisiranja vozila, do fabričkog Volvo finansiranja“, istakao je, između ostalog, Vladimir Vuković, direktor prodaje u Volvo Trucks Srbija.
Glavni deo svečanosti, na prigodno uređenoj terasi Belog dvora, otvorila je Dragana Krstić, generalni direktor Volvo d.o.o. „Volvo priča na srpskom tržištu je započela 90-tih godina kada su Volvo proizvode plasirali naši partneri. Od njih smo svakako svi puno naučili i još jednom im upućujem veliko hvala za prve korake. Ubrzo je tržište prepoznalo kvalitet, pouzdanost i sveobuhvatnost naše ponude. Prodaja naših vozila je iz godine u godinu rasla, pa je zbog toga Volvo Kamionska korporacija 1998. godine odlučila da otvori kompaniju Volvo d.o.o.“, rekla je, između ostalog gospođa Krstić.
Svečanost u Belom dvoru je bila prilika i da troje zaposlenih, koji su u Volvo d.o.o. od samog početka, dobiju prigodna priznanja. Potom je usledila i rođendanska torta, naravno, u obliku kamiona, ali je glavna atrakcija večeri bio nastup perkusionista obučenih u tradicionalnu vikinšku odeću koji su svoje numere izveli na sasvim neobičnim „instrumentima“ – delovima Volvo kamiona.

 

Povezane teme: volvo, volvo kamioni, volvo trucks
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»