150 kompanija iz jugoistočne Evrope: Konferencija "SEE Automotive Conference 2018"

"SEE Automotive – Connect&Supply", će 17. i 18. aprila 2018. godine okupiti preko 250 učesnika iz više od 150 kompanija iz jugoistočne Evrope. Cilj SEE Automotive konferencije je podsticanje razvoja automobilske industrije u regionu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

Automobilski klaster Srbije – AC Serbia organizovaće 17. i 18. aprila u novosadskom Kongresnom centru „Master“ četvrtu konferenciju "SEE Automotive – Connect&Supply", koja će okupiti preko 250 učesnika iz više od 150 kompanija iz jugoistočne Evrope.

Cilj SEE Automotive konferencije je da omogući povezivanje OEM proizvođača, TIER1&2 kompanija i relevantnih međunarodnih institucija, kako bi se dodatno podstakao razvoj automobilskeindustrije u regionu.

Ova konferencija je jedan od najznačajnijih stručnih i poslovnih skupova u ovom delu Evrope u oblasti automobilske industrije i predstavlja priliku da se učesnici upoznaju sa trendovima kompanija iz regiona, kao i planovima proizvođača, a biće organizovani i B2B sastanci.

Konferencija će obrađivati sledeće teme:
-Pregled automobilske industrije - trendovi i budući planovi OEM-ova i TIER1&2 kompanija
-Nabavka - izazovi i potencijali za dobavljače iz Jugoistočne Evrope
-Istraživanje i razvoj, i inovacioni potencijali u regionu (ICT)
-Digitalizacija, električni automobili, automatizacija.
-B2B sastanci koje će predstaviti predstavnici kompanija FIAT, BMW, KIA Motors, Bosch, Mecafor, Odelo Slovenija, Grammer, Mann Hummel, Novares, FESTO, Mitsubishi Electric... i mnogi drugi. Predstavnci ovih kompanija će uzeti učešće i u B2B sastancima.

 

Spisak govornika možete pogledati ovde.

 

Prethodne SEE Automotive konferencije značajno su uticale na unapređenje poslovanja kompanija iz automobilske i pratećih industrija u jugoistočnoj Evropi, pa se nametnula potreba da preraste u tradicionalni vid saradnje i razmene iskustava.

Organizator skupa, Automobilski klaster Srbije (AKS), predstavlja mrežu srpskih kompanija i organizacija koje posluju u automobilskom sektoru, a koje deluju kao dobavljači delova i opreme ili obezbeđuju usluge u ovom sektoru.Ciljevi AKS su povezivanje i umrežavanje privrede, naučnih, razvojnih i javnih institucija radi lakšeg pokretanja zajedničkih razvojnih projekata, povećanje konkurentnosti članica, ostvarenje dugoročne profitne pozicije unutar lanaca dodate vrednosti kod međunarodnih proizvođača automobila i indirektno unapređenje ekonomske pozicije celog sektora.
 

Sve informacije možete ratiti na sajtu konferencije www.seeautomotive.com.

 

Povezane teme: Seeautomotive, Konferencija, Novi Sad, Master centar, Fiat, Kia, BMW, Bosch
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»