U čast jubileja

Osim ekskluzivne serije „aero GT“, britanska kompanija „Morgan“ je na Salonu u Ženevi predstavila i slavljeničku ediciju „plus 8 50th“. U pitanju je nostalgični sportski dvosed, koji pola veka proizvodnje slavi specijalnom verzijom.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kako bi animirao ljubitelje specifičnog dizajna, „morgan“ je celokupnu „plus 8 50th“ liniju označio individualnim brojevima, što će nesumnjivo ceniti pasionirani kolekcionari. Takođe, kao omaž nasleđu britanski brend se opredelio da najnoviju verziju istakne plavom bojom, koja je krasila i prvi model pre pola veka. U skladu sa tradicijom, „plus 8 50th“ je dobio i atraktivne žute detalje na karoseriji.
Pedigre unikatnih sportskih modela je nastavljen i na terenu performansi, pa se uprkos retro stilu „morgan“ može podičiti V8 motorom, poreklom iz BMW-a. Zahvaljujući snazi koja dolazi iz 4.8 motora ali i masi koja je zadržana na 1.100 kilograma. sprint do 100 km/h traje svega 4,5 sekundi dok je maksimalna brzina 250 km/h. Za kraj ćemo napomenuti i da će „morgan“ simbolično proizvodnju ograničiti svega 50 primeraka.

Povezane teme: morgan, jubilej, Ženeva
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»