North American International Auto Show (NAIAS) - Iz Detroita u svet

Međunarodni auto salon-NAIAS 2018, koji se tradicionalno održava u Detroitu je spreman da pokaže svetu u kom pravcu ide svetska automobilska industrija i koje će trendovi animirati kupce na američkom, ali i globalnom tržištu automobila.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U nekadašnjoj kolevci automobila novitete su izložili gotovi svi najznačajniji proizvođači, a sudeći prema interesovanju stručnih medija i posetilaca Detroit je na putu oporavka.


Bez ikakve dileme među eksponatima dominiraju ekološki modeli sa hibridnim i električnim pogonom, a nisu zapostavljeni ni supersportski automobili. Mi smo za vas izdvojili najinteresantnije premijere.

Japanska kompanija Leksus predstavila je studiju “LF-1 Limitless”. U pitanju je koncept kupe krosovera sa neskrivenim akcentom na luksuzu u enterijeru.
Od dizajnerskih detalja treba izdvojiti upadljivu masku sa LED osvetljenjem, velike aluminijumske točkove od 22 inča kao i stakleni panoramski krov.
Kao što je i najavljivano, u Detroitu je promovisana i nova Folksvagen “džeta”. Zahvaljujući popularnosti u Americi, ne čudi da je za premijeru odabran upravo grad u Mičigenu, a novitet nemačke kompanije donosi moderniju pojavu na MQB platformi, kao širok spektar opreme koja će unaprediti sigurnost i komfor putnika.





















Verovatno najatraktivnija premijera salona, makar prema mišljenju ljubitelja sportskih modela, jeste novi “mustang bulit”. Reč je o modernoj verziji klasika koji je 1968. godine u istoimenom filmu vozio nezaboravni Stiv Mekvin.
U savremenom izdanju, “bulit” će pažnju privuči prepoznatljivom zelenom bojom, ali i V8 motorom od 475 konjskih snaga.
Takođe, ništa manje pažnje nije privukla ni nova “G klasa”.
Mercedesov legendarni terenac modernizovan je u sklasu sa potrebama savremenijih vozača, ali je na radost ljubitelja originalnog dizajna i dalje zadržao prepoznatljivu formu. O novitetu brenda Mercedes opširnije možete pročitati i u ekskluzivnom testu na stranama novog Auto Bilda, koji je u prodaji.
 

Povezane teme: sajam, noviteti, automobili, Volkswagen, Lexus
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»