Grand Motors: premijere Forda, Volvoa, Infinitija...

Nikad više premijernih modela i nikad bogatija i povoljnija ponuda na jednom mestu – tako iz "Grand Motors"a najavljuju svoje učešće na predstojećem, 53. međunarodnom salonu automobila, koji se od 24. marta do 2. aprila održava na Beogradskom sajmu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Najviše eksponata biće na štandu Forda, u hali 1 - 12 automobila, među kojima su tri modela koja u Srbiji debituju upravo na ovoj, tradicionalnoj sajamskoj manifestaciji: "fokus RS", "ekosport" i "ford edž" (na slici iznad).

Na Fordovom štandu biće izloženi i aktuelni modeli, a potencijalnim kupcima se nudi mogućnost beskamatnog kreditiranja do 48 meseci, kao i beskamatni lizing do 36 meseci. U Grand Motorsu naglašavaju da su za eksponate ali i vozila koja nisu izložena, pripremljene atraktivne sajamske cene, znatno niže od redovnih.

U hali 4 "Grand Motors" izlaže i Fordova laka komercijalna vozila, a u istoj hali, na štandu Volvoa premijerno će biti prikazani najnoviji modeli u ponudi ove švedske marke – karavan V90 i njegova "kros kantri" verzija V90 CC.

Pored dva debitanta, na istom mestu će biti još i S90, XC90 i V60 CC,  a specijalno za ovu izložbu, ovlašćeni uvoznik, prodavac i servsier Volvoa pripremio je promotivne cene za većinu modela u ponudi, koje su u proseku niže i do 15 odsto.

U blizini će biti i štand sa automobilima Infinitija, koji se i u Srbiji sve uspešnije probijaju u probirljivom premijum segmentu. O pažnji sa kojom se „neguju“ potencijalni kupci na ovom prostoru svedoči to što je japanska marka na izložbu u Beogradu poslala dva premijerna modela – kupe originalnog dizajna i mehanike Q60 (na slici ispod) i krosover QX30.

Pored ta dva modela, na štandu će biti i Q30 i Q70, dok će sve traženiji model Q50 zainteresovani moći da pogledaju u Infiniti izložbeno-prodajnom salonu na Novom Beogradu. I za automobile marke Infiniti, Grand Motors je pripremio promotivne cene sa sajmaskim popustom...

 

Povezane teme: Grand motors, Ford, Volvo, Infiniti, Salon automobila u Beogradu

Poslednji komentari

premijerA
Sreda, 22. 03. 2017. 11:22h
neregistrovan korisnik
a xc60 za jedno.. 2 godine.. kad ga u kulturnim zemljama budu menjali staro za novo..
BELGRADE
Utorak, 21. 03. 2017. 13:17h
neregistrovan korisnik
Od kada Ford kopira izglede drugih automobila. Masa ovog Fordovog Suv vozila je jako slična Hyzndaijevom Tucson-u
Vuki
Utorak, 21. 03. 2017. 13:13h
neregistrovan korisnik
A, nista na struju..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»